Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete jak je zle, jak nemůžete říct svůj názor a přitom jej říkáte. Naříkáte jak nemáte rád administrátory, obviňujete Babiše, děláte z něj supermana, když si myslíte, že čte a dává rozkazy který text smazat a který nechat. Přitom vás nikdo nemaže, své články píšete klidně a svobodně dále, včetně těch, kde píšete že nemůžete psát. To jsou ale paradoxy, že?

3 0
možnosti
JH

Možná jsem se trefil do noty mnohým, oslavujícím bývalý režim. Ani v nejmenším jej neoslavuji, jen dávám příklady a ty jsou pro současný režim velmi tristní. Kritizovali jsme, protestovali, zvonili klíči, přesto jsme dovolili, aby se k nám tento režim vrátil a v ještě zákeřnější formě. O to zákeřnější, že se sama nazývá svobodnou, přičemž se svobodou nemá vůbec nic společného. Jistě, dříve jsme měli možnost volit jen "Národní frontu". Dnes máme možnost volit kohokoliv, ale v důsledku si ti zvolení tu "Národní frontu" vytvoří mezi sebou sami a konají stejně jako ta předešlá. Jaký v tom je rozdíl? Jen v názvosloví a s tím je veliký problém. Některé věci děje není možno pojmenovat pravým jménem, nelze říct na plnou hubu to, co skoro každý cítí, protože to je politicky nekorektní. Není toto komunismus převlečený za demokracii?

3 2
možnosti
MS

Nějak jsem nepochopil, proč se vaše frustrace z nepřízně adminů nakonec zvrhla v oslavu totáče. :-P

0 0
možnosti
Foto

Ač se asi v mnohém shodneme tady je to spíš na mínus.

Administrátoři ... jo, žere mě to jejich ctění pravidel jen u některých a to, že určití lidé si tady mohou v diskusích "podat" kohokoliv a nic se neděje, pravidla, nepravidla. Jenže i u mně doma určuji pravidla já, a hosté se jim buď musí přizpůsobit nebo jít jinam. A neplatí, že doma musím všem zajistit stejná práva. A tady jsem host a tak mohu brát nebo jít.

Socialismus ... jo, v mnohém už jsme na tom hůře než za komoušů, ale pořád si ještě o svém životním osudu všichni rozhodujeme sami. Za komoušů to platilo jen dosti omezeně. Dnes máme reálnou šanci to změnit prostým vhozením hlasu ve volbách, tenkrát změna byla možná jen nějakým násilím nebo nátlakem. A že většina to kormidluje ve směru, který ani mě nelíbí? To je demokracie. Hlas lidu nás může stáhnout na dno propasti, ale pořád tím viníkem budeme my sami. Není žádné MY a ONI jako to bylo v minulém režimu.

6 0
možnosti
JH

Pane Chuchmo, Vaše názory ctím a jsem ochoten od Vás přijmout kritiku, proto jsem Vašemu příspěvku dal +.

0 0
možnosti
VR

Zajímavé jak se k vašim názorům okamžitě přimkli marxisté jako Macek a Petřík...

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že máte pravdu. Pokud lkáte nad tím, že nebýváte ve výběru, pak bych začal u sebe. Buď píšu pro vlastní potěšení a pak je mi tak trochu jedno, jestli budu někde viset či nikoli. Nebo píšete pro druhé, pak ovšem musíte čekat reakci a nebýt z ní zklamán. To, že admini vybírají články do rubrik, je jejich výsostné právo a každý bloger s tím musí počítat.

Rovněž s tím, že pokud bloger lže, píše nenávistně apod, nebude zveřejněn.

Vy máte právo to buď vše akceptovat, nebo odejít na jiné servery.

Láska či neláska k adminům s tím nemá vůbec co dělat.

5 0
možnosti
Foto

Při čtení článku jsem si vzpomněl na citát ze Švejka:

"Zabili jste mi strýčka, tak tady máte přes držku!"

4 0
možnosti
Foto

samozřejmě. v tzv. totalitním režimu byla svoboda člověka na vyšší úrovni. to co je dnes je ubohý výsledek havlizace společnosti Rv

0 5
možnosti
JJ

J72i20ř92í 59J18o40n21á19š

23. 12. 2016 6:08

Sakra,človéče,Vy jste to trefil přesné,za Vašimi slovy stojím i celým svým srdcem.Díky za článek!R^R^R^V

1 2
možnosti
LR

karma, akorát v úvodu m,áte velkou chybu bývalý komunista neexistuje

0 0
možnosti
Foto

Ano, vzorovým příkladem je jeden z vrcholných velitelů NATO náš generál Petr Pavel.

3 4
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik