Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli to chápu dobře, trucujete, že vás administrátoři nedávají do výběru, protože na titulce je každý váš článek. Inu, při tom množství blogerů, které tu je, není snadné se dostat do rubriky zaujalo nás. Chtělo by to více skromnosti a hlavně si uvědomit, že i mimo tuto zvýhodněnou rubriku, můžete mít vyšší čtenost.

4 1
možnosti
SH

Nejsme stále v socialismu.začínáme být tam, kde: Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb.První euroskeptik byl Klaus. Vyčítal mu to kde kdo, nejvíc ti "odvážnějš"í. A kde jsme dnes? V euroskeptismu, a vedou nás ti "odvážnější".

1 0
možnosti
Foto

... nadpis , abyste uchvátil, protože to je dneska v kurzu - nandat to adminům, a pak semelete všechno jako nadávač obecný...první dojem? Ono slavné šmoulí Nemám rád...souhlas s Jaroslavem K. dole. A o dětském stesku o ,,titulce,, prostě nemluvím.

11 2
možnosti
Foto

všem, kteří se tu sešli s plus... to jako že přes ta rovná zaťatá ústa dovedete udělat téhle beználadě napříč pořádnej škrtanec - přeju krásný svátky.. nějak tak:-)VR^

3 0
možnosti
MP

Komunistický režim v jeho nejzrůdnější podobě zažili jen ti nejstarší, co pomalu odcházejí. Ti, co jsou tam v čerstvě důchodovém věku, v ranném dětství ledacos nevnímali a pak se to začalo materiálně lepšit. Dnes máme proti těm šedesátým a sedmdesátým letům blahobyt. Žádné fronty, všeho v podstatě dostatek..... Jenže to, co se rýsuje, dobré není a nebude. Stát je v podstatě na huntě a je zbytečné to rozebírat. Horší jsou ale jiné věci, ty nemateriální. Převracení a rozvracení všech podstatných hodnot, pseudomorálka a pseudohumanismus....

Někdy si vybavuji biblický příběh o Jákobovi a Ezauovi... Nevyměnili jsme i my něco důležitého za bezcenný šunt?

1 1
možnosti
JK

S hodnocením Sněmovny a vlády souhlasím, ale jinak přeháníte problémy dneška a jaksi bagatelizujete, co páchal komunistický režim. Ale to je konečně vaše věc.

Píšete však, že jste příznivec a volič Svobodných a jestli je něco podobného, co jste v tomto textu prezentoval, "pohledem" Svobodných a od toho se odvíjí jejich politika, tak to potěš koště.

10 1
možnosti
JH

Je to pohled můj, ale tento článek není politickým názorem strany Svobodných, je jen mým názorem. Vedení Svobodných mne může odvrhnout a říct, že tento hlubek jim platí stranické příspěvky, ale nikdy nikam nekandidoval a nemá mandát hovořit za Svobodné. Zmínil jsem pouze , že jsem jejich příznivec a volič, toť vše. Pokud bych měl psát o názorech konzervativní strany musil bych zmínit i osobní zodpovědnost za své činy, Tam bych kladl otázku k Vám.

0 0
možnosti
PT

P30e18t22r 67T17o89m98e90k

22. 12. 2016 21:11

Od cenzorů jste se dostal k armádě, stačil jste srovnat předlistopadový a polistopadový život s tím, že vlastně nevíte co vyhrává. To je pro mne tedy dost síla.

3 1
možnosti
JH

Je to tak, nemám naprostou jistotu, protože jsme stále v socialismu. Za 27 let jsme se nepohnuli ani kousek ke skutečně svobodné společnosti a již v to ani nedoufám.

4 3
možnosti
VC

ono to nestálo ani za to h...., ale jaksi byl klid, vše bylo buď bílé nebo černé, jednoduché. A dnes ? Taky to nestojí ani za h.... možná v jiný barvě a skupenství, ale ty nervy ze všeho k tomu

3 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik