Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v72o 57C51i85l98i96c90h

18. 4. 2015 18:01

Vidím to velice podobně jako Vy R^

2 0
možnosti
LN

...komunismus jako ideál ...budiž...problém je ta cesta k němu....přes socialismus jednoznačně nevede...to už jsem si metodou pokusu a omylu vyzkoušeli.....jak z toho ven...???

1 0
možnosti
Foto

A Vy máte? Jděte raději na ryby.

Pan doktor Šimek to už napsal za mne.

1 1
možnosti

Souhlas v tom, že nenípodstatná politická proklamace, ale naše skutečná praxe. Nestačí se prezentovatjako pravičák, dělat levičácké kroky a nezbytnost nepopulárních pravicovýchkroků nechat na levici, jak to dělal Václav Klaus ve svojí ODS. A je fakt, že isoučasné rádobypravicové strany se bahní ve svém levicovém, sociálníminženýrství a vtahují nás do závislosti na státu.

Andrej Babiš proklamující sejako nepolitik snadno dnes vítězil, když politici zprava i zleva se stalisynonymem pro korupci a klientelismus. Proto považuji za nekorektní, Babišeznevažovat a pomlouvat jej fiktivními obavami dříve, než nám mohl ve zbavení sekorupce našich politiků pomoci.

Nesouhlas v tom, že zadění na Ukrajině nemůže především Vladimír Vladimírovič Putin a jehogenerálové. Nesmíme zapomínat na to, jak to skutečně probíhalo!

Ani poctivou práci našichredaktorů nepovažuji vždy za státní propagandu. A pokud bylo ku příkladu přizdravotnické krizi z desíti publikovaných článků devět nepravdivých, dávaljsem to na vrub komplikovanosti zdravotnických systémů, ve kterých se již aniministr neorientuje. To však nevylučuje, že část článků proti lékařům byla psána na politickou objednávku.

:-)

1 1
možnosti
Foto

Komunismus = společnost, která umí ovládnout kapitál jako dobrého sluhu.

0 4
možnosti

Veselé jsou komunistické teorie, ale smutná je komunistická realita v politických vraždách, pronásledování nevinných a zavírání nepohodlných!

5 0
možnosti
ZJ

..... no - Zemana jsem též nevolil,článek je vážně nechutný,ale až na toho Putina Vám ho PODEPISUJI a dávám karmuR^;-)

0 1
možnosti
Foto

J44a15k48u48b 46R78o42t44h

18. 4. 2015 6:29

"je to můj president a s úctou se k němu musím chovat"

Nemusíte. Můžete respektovat volbu druhých, ale rozhodně nemusíte mít k němu úctu a už vůbec ne být pokryteckým a chovat se uctivě. A tak je to v tom vašem výčtu se vším.:-/

7 1
možnosti
Foto

Ale s úctou se musíte chovat ke všem svým spoluobčanům, protože chcete určitě, aby se všichni chovali takto k Vám.  A protože prezident je jedním z Vašich spoluobčanů, tak se němu je nutné chovat s úctou.

Pokud se tedy k panu prezidentovi nechováte s úctou, znamená to, že ani nechcete, aby se někdo s úctou choval k vám.

1 2
možnosti
VK

jestli píšete o Cvalínovi, Kašukovi, Jánském-Fojtíkovi, Vyvadilovi, Mrázkovi, Soudkovii, Hermankovi a Havrankovi, tak je to na karmu.

7 0
možnosti
Foto

Pane Hlubku, myslím, že je to jasné. Národu jako takovému bylo 44 let  v palicích gumováno. Vštěpoval se mu ten správný světový názor. Co z toho nám mohlo zůstat. Jakási postkomunistická křeč a zaostalost. Stále nám není mnoho jasného: Co to je svoboda... apod.

Stran pana prezidenta - on se k nám s úctou nechová. Podle jeho chování, mám pocit, že své prezidentování bere jako super flám. Něco  bezmyšlenkového z pussy vypustí, občas padá pod tíhou virózy. Kde máme brát úctu k němu???? Rv

8 1
možnosti

Souhlas! Je chybou, že si neuvědomujeme, jak hluboce jsme nacucáni komunistickou propagandou a jak nám brání v realizaci naší společnosti!

4 0
možnosti
TH

Svědčí o tom podpora veškerých restriktivních opatření, podpora povinných věcí, podpora zákazů a podpora příkazů.....Není dne aby se někdo neotřel o Zemana, ač jsem jej nevolil, je to můj president a s úctou se k němu musím chovat.....O čem,že to píšete;-D.

6 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik