Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Co je na zadluzeni /nejen zapadni Evropy/ katastrofalniho? Zkrachovalo uz spoustu zemi a nic zasadniho se nestalo. A vesele povidani o jakesi jednotne EU pravde neni treba komentovat... ;-)

0 2
možnosti
Foto

Popsal jste to dobře. Mnozí tady vykřikují o tom, že všechno je vina Stalina, potažmo bolševiků a jejich stínů, našich bolševiků, ale zapomínají na tu většinu, která dokázala ke všemu tomu už v zárodku mlčet, frustrovaná z poddání se a nechtěné kolaborace s nepřítelem, zastrašená z další neurvalé moci, která se drala ven za blahosklonné tolerance vládnoucích elit. Nejen tolerance, ale doslova nápomoci. Hledejme ten problém v sobě, nikoliv  v okolí a nevzhlížejme k mocným dokud sami nevládneme sebevědomím. A sebevědomí se nevypěstuje slovy, ale především obětí. I marnou. Ne kalkulací.

3 6
možnosti
JH

Jistě, pokud by byl na jedné straně Reagan a na druhé Putin, věděl bych kam se obrátit, jenže na "naší" straně je Obama a Junker a to je veliký problém.

5 1
možnosti
Foto

Ten text především neříká, co dělat, aby bylo lépe

a) v zahraniční politice, držet se jako klíště zásady zákazu použití svých ozbrojených sil na cizím území a požadovat totéž od všech dalších států

b) ve vnitřní politice držet se jako klíště sociální demokracie.

0 2
možnosti
JH

Omluvte mne, ale já nejsem děd Vševěd. Jen jsem vyjádřil své pocity, máme královsky placené naši zastupitele. Dáváme jim miliardy a Vy po mně chcete abych jim radil naprosto zdarma?

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik