Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

S článkem v podstatě souhlas. Pokud jde o imigrační "krizi", nebylo zmíněno, že velkou vinu mají Němci, neoficiální šéfové EU a ta souvislost s válkami v arabských zemích není tak úplně těsná. Němci dlouhodobě poskytovali komfort přistěhovalcům, i ekonomickým s tím, že jsou to vítané pracovní síly. Když se to pak v primitivních arabských a afrických zemích rozkřiklo, vzedmula se přistěhovalecká vlna, za pomoci převaděčských gangů. Němci neměli sílu k tvrdé obraně Evropy jednak s ohledem na svojí vinu za zločiny II světové a jednak pod vlivem politiky lidských práv a absurdní korektnosti - ideologii, díky které vrcholní politici udělali kariéry, kterou neumí nyní opustit.

0 0
možnosti
LT

L14u56d89ě22k 93T38o44n47d86r

11. 9. 2018 23:25

Je to jen drobnost, ale stejně mi vrtá hlavou:

11. září 2011 jsem přišel domů z práce, svačil jsem a k tomu jsem si pustil televizi. Přepínal jsem kanály. Na ČT byl přímý přenos, převzatý ze CNN - hořící věž WTC. Bylo to anglicky, bez překladu, takže jsem myslel, že jde jen o požár. Na rakouské ORF to běželo taky. Svačil jsem a koukal jsem na požár. A najednou se nečekaně přiřítilo letadlo a vrazilo na druhé věže WTC v pozadí. Šok v přímém přenosu! A ČT u toho byla také.

Bylo jasné, že to není jen "požár", ale něco víc. Volal jsem mobilem kamarádovi. Koukal na to náhodou taky. A pak se obě věže zřítili...

Viděl jsem to sám na vlastní oči v přímém přenosu. Skvělá práce české televize. R^

Jenom dodneška nevím, proč ČT tehdy přerušila standardní vysílání a začala přebírat vysílání CNN. Proč?

V té chvíli nikdo nevěděl, že jde o teroristy, vypadalo to jen jako letecké neštěstí. Nikdo v české televizi přeci nemohl tušit, o jak důležitou událost pro budoucí dějiny se jedná. (Stejně tak rakouská ORF) Proč přerušovali vysílání, když to stačilo dát jen do večerních televizních zpráv? Kdo o tom rozhodl a proč?

Podle Wikipedie do první věže vrazilo letadlo v 8.46 (NY času) a druhé o pouhých 17 minut později, v 9.03 hod. Pouhých 17 minut... během kterých musela zajistit CNN vysílání z místa. 17 minut, ve kterých vedoucí vysílání české televize (rakouské a dalších TV) sice nic detailního nevěděli, ale rozhodli se, že je to tak závažné a důležité, že nařídili přerušit standardní vyslání, aby to diváci mohli vidět na vlastní oči v přímém přenosu.

Jejich pohotovost byla obdivuhodná, ale stejně vbych chtěl vědět, kdo a proč, a na základě čeho, se ČT rozhodl právě takto. Měli na to méně než 17 minut.

Je to jen drobnost, ale stejně mi nejde do hlavy.

3 0
možnosti
VE

Náraz prvního letadla se bral za nehodu, při nárazu druhého, bylo jasné, že to je záměr. Šlo o civilní letadla, mluvilo o tom, že byla unesená. Nešlo mi tehdy do hlavy, jak mohli únosci přinutit piloty k nárazu do baráků, vlastně ani ta sebevražda únosců ... Sledovala jsem to na internetu a v rádiu do sluchátek, ostatní kolegové pracovali :)

2 0
možnosti
SN

:-).....Pane HLubku, napsal jste to perfektně i když jak je vidno, oponenti jsou jiného mínění. Dnes na Praha2 v pořadu "Jak to vidí" byl Milan Slezák! Stálo to za poslech. Nevymýšlel si, nepotvrdil konspiraci, ale je tam tolik záhad, že tomu může věřit, jen ten co chodil při fyzice za školu.

Také se zmínil, proč sev. Korea nechce odzbrojit...následně na to...kdyby měl Kadáfí atomovku, ještě by žil a nehrnuly by se do Evropy hordy imigrantů.Pokud stát ukáže ramena a může to dokázat, že je rovnocenným protivníkem, i Amerika couvne. Kdyby zjistili,že na odpor nemá, následuje likvidace. V posledních letech nic nového ! R^R^R^

2 1
možnosti
JL

Z USA mám celý život dojem, že potřebují permanentní války, jak jedna skončí, rozhodně Pentagon už chystá další. Teď trošku trénujou v afghánistánu - ale roste jim roztomilý protivník: spojenci Rusko a Čína. To musí mít Pentagon radost. Nebude míru pod olivami.

4 2
možnosti
OZ

Opravdu jen Vojáci NATO a socialisté ze severoatlantického prostoru se začali míchat do celého muslimského světa? Co takhle Brežněv?

2 3
možnosti
KT

Já jsem tušil, co se stane

2 0
možnosti
LT

L27u65d51ě37k 37T49o82n26d76r

11. 9. 2018 23:25

Tak jste to měl hlásit, člověče ! ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik