Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Pane Hlubek, stačí si uvědomit, že volby ovlivní každý hlas, tedy i jedna prostitutka dokáže pochopitelně ovlivnit volby v USA, zvláště je-li přičinlivá.

0 0
možnosti
Foto

Oni ty obvinění nejsou o nějaké dokázané pravdě, oni jsou o tom, vykousat Trumpa z politiky, protože se nehodí do krámu jistým zájmovým skupinám.. R^

3 0
možnosti
MM

Byl jsem volič Svobodných

a možná budu i příště.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, zda Rusko jako stát ovlivňovalo amícké volby, ale vím, že lze snadno zvýšit rasové napětí v USA a tímto způsobem nahrát voliče Trumpovi.

Takže je možné, že napjatě sledující Rusové, fandící Trumpovi, prostě jenom přispívali do diskuzních fór, kde se toto rasové napětí ventilovalo.

Další možností je, že i Rusko zkrátka zkouší, zda nějaké takové ovlivňování by mohlo být účinné.

1 0
možnosti
JH

Nedovedu si úspěšnost takových akcí představit. Sám taky zasahuji do voleb, jelikož propaguju Svobodné, viditelný úspěch to nemá. Stejně tak by úspěch nemělo, pokud by se někdo pokusil přemluvit mne. Obtížné maily bych zablokoval a SMS od neznámých odesílatelů nečetl. Furt je mi to záhadou.

3 0
možnosti
LC

Nic si z toho nedělejte. Nejste sám, komu se občas rozum hrbí. Taková je prostě doba. Logika je sprosté slovo, tzv. celebrity, pro které je trojčlenka vysoká matematika, ovlivňují veřejné mínění a novináři, pro které je i česká gramatika záhadou, spekulují co by kdyby.

5 0
možnosti
SN

:-)........Jaromíre, také jsem to dneska četl.....co si o tom myslet? Jak správně praví president......novinářská žumpa se předvádí a spousta hlupáků s IQ tykve, jak čteme v diskusích tomu věří! R^R^R^!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik