Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Buď dojde ve vedení EU k zásadním změnám, tedy i ve vedení členských států a na prvním místě bude bezpečnost a hospodářská spolupráce NÁRODNÍCH STÁTŮ a nebo bude na pořadu dne organizaci, která páchá asistovanou sebevraždu, opustit.

0 0
možnosti

Myslil jsem, že po referendu o Brexitu dojdou k jakési sebereflexi, zamyslí se, pojednají a přiznají, že vše špatné není jen na hloupých voličích v UK, ale že se svým dílem na tom výsledku podíleli sami. Bohužel nic. Tak budou odpadat i další státy, až to třeskne, jako při rozpadu sovětského bloku.

1 0
možnosti

KarmaR^Ven z toho svazku. Tam, kde není důvěra nemá cenu setrvávat, přestože by nám dělali naschvály, jako Velké Británii a v počátcích bychom třeba i tratili. Je třeba pochopit, že poctivé pravicové postoje jsou morální. levice vždy násilně centralizuje a najde si k tomu vždy svou berličku. Rozumní obchodníci obchodují a nebojkotují záměrně to co obohacuje celou Evropu. Pokud chtějí silní lídři táhnout Evropu k prosperitě, nic jim v té solidaritě pomoci slabším státům nebude bránit, ale zřejmě zakopanej pejsek je v centralismu a zastrašování slabších, aby se připoutali k jejich moudrým výhodám moci.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS