Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Z Vašich řádků čiší to, co se již vytrácí. Upřímnost, lidskost a pravdivé sdělení člověka s obavou. Proto budete - nepochybně napaden ! Jak je to tragi - komické, viz Kundera = Lehkost bytí ... "Soudruhu, proč zde sedíš smutný ? Proč se neraduješ a neveselíš ? Tady se buduje nová, šťastná budoucnost" ! Je 70 let po ... Nejlépe jsou na tom Komunisté - Jim stačí zajít do skladu a pouze přehrabat bývale propagační transparenty - Rozvnout a pak přímo do ulic ! Vše se děje proto, aby se nám žilo lépe ! ... :-)

5 0
možnosti
JH

Sám bych to nedokázal takto napsat. + nedávám, ale Vašeho příspěvku si vážím, málokdy člověk slyší tak kladné ohodnocení sebe sama. Vlastně dávám +, proč ne, když se mi to líbí, hlavně první dvě věty.

1 1
možnosti

Zdravím Vás a karma. Já karmuji tiše:-)

1 0
možnosti
JS

J47o65s64e53f 87S44á18l93u51s

28. 2. 2018 20:00

Máme 29 let po roce 1989 neboli jednu generaci a ještě jednu generaci to čeká,než se zdejší politická situace změní a než se rudoši vytratí.Je to běh na dlouhé trati ale ta doba přijde.Morální úpadek lidí díky komunistům je fatální,s tímto marasmem je jen těžké se vypořádat.

5 0
možnosti
Foto

Vstanou noví bojovníci, vždyť jací čačtí budovatelé Nové doby jsou třeba Šlachtová, Pelikán, nebo Vojtěch! Spousta lidí je ochotná se porvat o drobky z panského stolu.

0 0
možnosti
PP

Začínáte? Já myslím, že už nám je blbě déle. Jenže teď to nabírá na obrátkách.

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik