Diskuse

EU není velmoc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem, tedy z většiny, za věcnou a kultivovanou diskusi u tohoto kontroverzního článku. Psát kontroverzní články je moje hobby.

0 1
možnosti
Foto

Váš blog není kontroverzní, je jen hloupý:-/Rv

0 4
možnosti

Tak EU tu s námi ještě nějakou dobu bude. Je třeba ji vytěžit jak jen to půjde. Jen to chce oddalovat euro, vzít naoko pár migráčků a občas v Bruselu těm komunistům zatleskat.

0 0
možnosti

O našem obchodování s Ruskem zde byl před š. týdny zajímavý a poučný blog od p. Smrčka viz - https://lubossmrcka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635193 Stojí skutečně znovu za přečtení.!!

0 0
možnosti

Zdravím, u některých příspěvků se píše o Rusku a sankcích, je zajímavé, že nikdo nezmínil továrnu na zkapalnění plynu na Jamalu v Rusku. Kdo je jedním z akcionářů? Takže p. Policky keci o Rusku si strčte za klobouk.

0 1
možnosti

O Rusku jsem psal já a žádné akcie tam nevlastním.

0 0
možnosti

Tak atomove zbrane ma jen Francie. Ty ma dnes i Severni Korea. Ovsem Co se tyce prumyslu, je EU Supervelmoci, na rozdil od rozvojove Ruske federace. Tecka

5 1
možnosti

To je pravda, ale Rusko má obyvatele, kteří něco vydrží, EU je nemá a je tedy na hliněných nohách. Není odhodlaná udržet si hranice, platí tribut Turecku i africkým zemím, ať to zastaví za EU (jedno jak), protože v EU na to "nemají žaludek". Divná velmoc. Germáni u Říma také nebyli velmoc. To nepíši jako fanoušek Ruska, je se mi nelíbí degenerace Západu.

0 0
možnosti
Foto

USA se svými dluhy taky není velmoc?

Pokud říkáte, že máme vystoupit tak kde po vystoupení vidíte ty naše ekonomické příležitosti? 8-o

Podotýkám že aktualně náš zahraniční obchod je cca z 80% s EU, ekonomická přitažlivost pro investory mimo EU je dána právě tím, že jsme v EU.

A pokud z EU vystoupíme tak naše podniky nezmění majitele a nepřejdou ty prosperující zpět do českých rukou (spíš jen mnoho z nich zkrachuje).

Nebo je chcete znárodnit?

No a k tomu pohybu osob-nejvíce u nás bylo běženců ještě v době kdy jsme ani v EU nebyli. kolem roku 2000 k nám chodilo řádově 10x více běženců než vposlední době přestože jsme si sami hranice střežili (mimochodem stálo nás to ohromnou spoustu peněz-minimálně desítky mld ročně)

3 1
možnosti

Vy hážete všechny do jednoho pytle. Je rozdíl mezi Slovákem, který de facto ani žádným přistěhovalcem není, jelikož je stále náš, Ukrajincem, který má v pořádku všechny doklady a firmy mají zájem jej zaměstnat, jelikož je ochoten pracovat, Rumunem se zlatými řetězy, kteří okrádali lidi na dálnicích, ale to v podstatě nejsou Rumuni a mezi ilegálními nájezdníky bez jakýchkoliv dokladů s naprosto neznámou minulostí a naprosto nepředvídatelnou budoucností, kteří touží jen po eurounijním socialismu a ovládnutí nového kontinentu ve jménu Mohamedovu. Už se mi ani nechtějí zmiňovat ty masakry.

8 1
možnosti

Jsme prý s našimi dluhy na tom v rámci EU velmi dobře,

protože patříme mezi země s nejnižším zadlužením v EU, radostně zdůvodňoval Zaorálek v OV Moravce.

Jen mu nedošlo, že jsme oproti Řecku a dalším vysoce zadluženým zemím, v tom EU krátce a to už máme téměř nesplatitelný státní dluh ve výši 1 669 996 372 511,- Kč, který každý rok našeho členství v EU roste i když se to Babiš snažil teď trochu splatit, ale příští rok už plánuje nárůst dluhu o dalších 50 mld. Kč.

Vypadá to,

že pokud rychle z toho dluhy zapečeného EU neutečeme, tak dopadneme ještě hůř, než to Řecko.

(To se netýká Německa, které EU ovládá a bohatě z něj těží.)

Karma!

4 4
možnosti

Za ten schodek, který plánuje Babiš, ale nemůže EU. Spíše je vidět, že není zas tak dobrý hospodář, jak se snažil předstírat.

6 2
možnosti
Foto

Hmmm.... Zcela evidentně máte "zajímavé" zdroje informací. Já mít takovýhle myšlenky a přesvědčení, tak od sebe ihned uteču.

2 3
možnosti

Ešte niečo o zákaze žiaroviek a je to komplet.

Prekvapuje ma že až 3% občanov dalo vo voľbách takýmto šalabachtrom hlas.

0 0
možnosti

I75v93o 15B81o34u36š38e

13. 12. 2017 21:59

A nezapomínat na rum a pomazánkové máslo.

0 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik