Diskuse

EU není velmoc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Němci a Rakušané nám pozastavili volný pohyb pracovní síly po našem vstupu do EU a již cca šest let to vůbec neplatí. Tak proč lžete? A to, že se sem proudí čínský či další asijský kapitál, je dáno z velké části naším členstvím v EU, neboť tento kapitál se vstupem do jedné členské země může bez problémů posouvat i do dalších členských zemí. Takže by to chtělo si doplnit odborné znalosti. takto je to pouze planá propaganda. A ekonomická síla EU je opravdu velká, zkuste se podívat na žebříčky ekonomické síly jednotlivých států světa. Kolik je v první desítce zemí EU? A to přitom mají podstatně méně obyvatel než řada dalších zemí v první desítce přítomných.

6 2
možnosti
JH

6 + 7 = 13 Je na tom něco závadného? Když píši, že 7 let nám jej neumožnili a následných 6 let umožnili, jak píšete Vy, tak kdo vlastně lže? Dejte si pozor na jazyk, nebo spíš na hlavu.

3 2
možnosti

EU jde do totalitního pekla od doby, kdy se nad rámec hospodářské spolupráce snaží o politické sjednocení. Samozřejmě marně a ke škodě všech zúčastněných, tedy i těch, kteří z toho zatím ještě jednostranně těží. Odstartovalo to zřejmě euro, které potřebuje politické krytí, jinak by ho nikdo nechtěl. To byla ta první špatná výhybka a teď už jim nezbývá než tlačit na pilu a předstírat jednotu. Až se ucho utrhne ...

6 0
možnosti
JZ

Mate pravdu blogere, EU neni velmoc, ale po vystoupeni z EU by svobodne Cesko melo vsechny predpoklady se velmoci stat a po vybudovani pruplavu dle navrhu Milose Zemana i velmoci namorni.

3 0
možnosti
Foto

Ale ty dluhy budeme muset splácet i po odchodu z EU. Viz odchod GB.

1 1
možnosti
JH

Kdo komu vlastně dluží? To je záhada pro kohokoliv, nejen pro mne. Jedno vím jistě. Dluží Řecko a mnoho, dluží Itálie, dluží Francie, dluží Španělsko. Co dluží Britové, nejrozvinutější a zakládající země nové technické doby, to opravdu nevím.

6 1
možnosti

Nějak mně uniká ta konkurenční výhoda, pokud by Česká republika opustila společný trh EU. Jaksi bychom měli EU všude okolo. Co byste pak navrhl?

3 0
možnosti
JH

Jen předjímám, při záplavě neproduktivních ilegálů, na které budou musit být vynakládány obrovské prostředky a současně se bude měnit tamní společenské klima, budou ty skutečné mozky přicházet k nám, do bašty stability.

2 2
možnosti
MC

R^Oba palceR^ Bohužel jsme v menšině.

4 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik