Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsou schopnosti Rusů nepředstavitelné, proč jich nevyužívají? Čím to je? Proč u nich HDP na jednoho občana r.2016 bylo 8750 $ a u ekonomicky slabého Rumunska 9500 $ nebo i to Lotyšsko dosáhlo 14200 $ no a my měli 18550 $. Proč celá polovina jejich exportu je závislá na nerostném bohatství - ropa, plyn? Nebýt exportu vojenského průmyslu, tak jejich strojírenský export by nedosáhl ani toho, který mělo vloni malé Holandsko. Od slavného VŘSR uběhlo 100 let a stále ekonomika tam kulhá na obě nohy. Kdo za to může8-o!!

4 0
možnosti

Vy jste zjevně nepochopil ironii, ale to nic, stává se to.

1 0
možnosti

Díky za prezentaci, už vím jistě, kterou stranu v příštích volbách nevolit. Bud'te zdráv.

3 0
možnosti

Je to Vaše rozhodnutí a já nemám žádnou moc, která by Vás přesvědčila o opaku.

0 0
možnosti
Foto

J97a74k15u95b 22R72o77t34h

16. 11. 2017 18:15

Fascinuje mne,jak prokázané Snahy (!) SVR ovlivnit politické a ekonomické dění v zájmových státech Ruska vedou k informačnímu posunu u některých jedinců. Ti pak do světa hlásají - Rusko ovlivnilo (!) a to přeci není možné. Tak pro jistotu pro autora i skupinku nadšených souhlasících - neovlivnilo, ale stále a po desítky let se o to pokouší. Mnoha způsoby, mezi jiným i aktivními opatřeními. Ach jo. ;-O

5 0
možnosti

Takže jak? Ovlivnilo nebo se pokoušelo ovlivnit? V mnoha článcích na idnesu se o tom ovlivnění píše jako o hotové věci. Tajné služby ostatních mocností jsou na tom jak?

Hillary C. si mailovala navzdory předpisům jako by taková nebezpečenství ani neexistovala.

Ono se neměří dvojím metrem, ono se měří jaksi "baj očko" a ještě pod úhlem pohledu. A to je zřejmě to, co vadí autorovi blogu a vadí to i spoustě těch, co pamatují doby minulé.

1 0
možnosti

Vám chybí svoboda, pane Hlubku?

A zkusil jste se podívat pod postel?

Většinou bývá, u lidí jako Vy, tam.

V nočníku

4 6
možnosti

:-)Oni jsou ten Trčálek, který tady exhibuje neustálými nesmysly. Pokud nemají odvahu zveřejnit ani svou fotku, tak jsou pro mne člověk, teď nevím, třetí, čtvrté nebo šesté kategorie.

5 0
možnosti

Pokud se vám autore stýská, z letiště Václava Havla léta Moskva několikrát za den. Jinak rada. Zkuste se na svět dívat pozitivně a nevidět všude politiku a třídního nepřítele.

8 4
možnosti

Máte pocit, že se mi stýská po Rusku? Ne, mi se stýská po svobodě, kterou jsme se zaklínali před 27 léty a nějak se nedostavila. Ruska jsem si užil dost, svobody jen pár let. Třídního nepřítele vidíte Vy ve mně.

4 0
možnosti
Foto

Tak nějak nevím, co jste vlastně napsal. Chyba je ve mně, já vím...

2 1
možnosti
Foto

Ze sovětského bloku jsme neutíkali, nevšiml jsem si, že by Česko někam posunulo, prostě pominuly důvody jeho existence, NATO ve studené válce utrpělo porážku v zatlačování komunismu, nepřítel se ztratil.

1 2
možnosti
Foto

L24e29o78n 60T54o42m74e52v

17. 11. 2017 13:17

Teď jste mne s tou porážkou tedy pořádně rozesmál....

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre, velká karma. Vystihl jsi to skvěle. "Omnipotentní národ" jsou ti Rusové. Ostatně, vymysleli Kalašnikov, ukradli jadernou pumu a jako první poslali do vesmíru jak čokla, tak i Gagarina.

5 1
možnosti

A hlavne .. porazili v druhe valce velkou cast Nemcu a vizi usporadani sveta malou casti Nemcu. Vizi na tisice roku. A stalo je to hodne lidskych zivotu.

My pak zaplatili casti sve svobody na par desitek roku. A neumime odpustit.

2 0
možnosti

Trochu karikaturni vycet ruskych nedobrot, ale budiz. Z Ruska jsme na radu jinych odesli proto, abychom uvolnili misto jim. Jinak .. dobry clanek.

2 0
možnosti

Rusko rád nemám, avšak souhlasím s vámi, že je hloupost svalovat na něj vinu i za ty nejabsurdnější věci.

Rusko je sice podobně směšné a na západní svět svaluje vinu i za věci, které jsou vysloveně ruskou záležitostí a nikdo jiný je ovlivnit nemůže, avšak to, že je směšné Rusko, ještě neznamená, že to není směšné i od nás.

Rusko má své problémy a za drtivou většinu z nich nemůže západní svět.

A západní svět má své problémy a za drtivou většinu z nich nemůže Rusko.

Dříve pouze Rusko bylo natolik směšné, že si nadměrně stěžovalo na západní svět. Nyní ta směšnost je oboustranná.

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS