Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednotná pravidla provozu nejsou problém, snad kromě financí. Po odchodu VB snad už v celé Evropě bude jízda vpravo a omezení rychlosti nebo dávání přednosti lze řešit dopravními značkami. Pomohlo by to i místním řidičům, kteří mnohdy předpisy neznají (nebo znají a neřídí se jimi). Dnes už jsou běžné značky u rondelů, tak ještě označit všechny křižovatky a povolené rychlosti. Pomůže to i v tom, že leckde není jasné, jestli jste v obci.

0 0
možnosti
IB

I11v27o 56B77o29u65š13e

12. 11. 2017 19:24

A já myslel, že vy Svobodní chcete co největší míru suverenity. A najednou vadí, že všude se ani nemluví stejným jazykem......Co vlasně teda chcete?

1 0
možnosti

Kde konkrétně se v článku něco takového píše?

1 0
možnosti
AK

EU by mohla fungovat pouze bez narodnich statu v ramci historickych zemi se sirokou autonomii. Ty by mely mit pouze sve governery, dale pak reprezentanty v evropskem parlamentu s jedinym prezidentem, jednotnou menou a evropskou armadou pouze pro obranu a zahranicni mise. Pak by to mozna mohlo fungovat. Dozijeme se toho nekdy? My asi ne, nasi potomci asi take ne.

0 1
možnosti
PK

Jestliže máte volný pohyb zboží, osob, kapitálu atd. tak se bez určité harmonizace např. daní, práva neobejdete. Samozřejmě to lze dělat lépe nebo i blbě. Když např. za kopcem máme 3x větší dph na potraviny než Horsti - tak to není v pořádku a dělá to problémy.

1 0
možnosti
Foto

Tak pracovat i žít v EU můžete kdekoliv.

0 0
možnosti
PK

Tak třeba jazykový Babylon vadí, i mladým. Do USA se spíš utíkalo zvenčí, viz Jižní Amerika a ta má až na vyjímku také jednotnou řeč.

2 0
možnosti
DB

váš závěrečný odstavec je přesně to jak by to mělo být.............jen je nutné se dohodnout na tom, co je důležité a má se sjednotit a co si státy mohou dělat samy.....

0 0
možnosti
JH

Řekl bych, že jsem přímo ohromen Vašim souhlasem. Nikdy bych nečekal, že se toho vůbec dožiji. Děkuji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik