Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, nevím, jak jste přišel na tu pohádku s komunistickými pohlaváry. Ti neměli s komunismem nic společného. Prostě to byli prospěcháři, kteří se kdykoli a jakkoli přifaří na tu stranu, kde to sype. A je úplně jedno, jestli to je zrovna KSČ, ODS, ČSSD, ANO, TOP09. Gumová páteř a nulová morálka. Proto nemohli v roce 1968 nikdy padnout, protože by plynule přešli na stranu výhod.

0 0
možnosti
Foto

Ta nultá generace se stále drží u koryta a ne a ne je těm mladým pustit.

0 0
možnosti

Ale to záleží na nás, pokud si občané zvolí do parlamentu takové figury jako tam máme teď, pak ať se nediví. Jasně že ti mladí mají jiné starosti a nechce se jim se válet v bahně vrcholné politiky. Tedy většině. Svými hlasy za pomoci takových, jako jsem já, bychom je dokázali vypráskat.

1 0
možnosti

A proč ne 3 generace?

Nebo 6 generací?

Zajímal by mě ten váš výpočet...

0 1
možnosti

To není můj výpočet, jistě rozumíte psanému slovu a v perexu je zmíněno, že to řekl někdo jiný. Mohu se jen domnívat, že nějaký politolog, ale ten ještě netušil, co se na nás chystá.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie produkovaná skrze stát je stejně zločinná, jako například fašismus či komunismus. Buď půjdeme směrem od demokracie ke svobodě, nebo od svobody k demokracii až k nějaké formě totality.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS