Diskuse

Výška, tlak, teplota, rosný bod.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32a39n 88R14á86ž

16. 4. 2017 11:51

Ne všechna ta čísla byly šifry. Kamarád byl amatérský meteorolog a zakreslovat je do fólie nad mapou Evropy a vytvářel podivné křivky, z nichž dedukoval vývoj počasí. Celkem mu to vycházelo. Někdy, pravda, mu ty křivky vycházely nějak podivně.

P.S. Za článek karma!

0 0
možnosti
Foto

Já to furt nechápu, že si ti proruští komentátoři nedají pokoj ani o Velikonocích. Nebo ony se Velikonoce v Rusku neslaví? Poučte mě.

3 0
možnosti

Pane Flaško, už mne přestává bavit číst komentáře, že jsem ruský agent. Proto Vám hlásím, naprosto veřejně, že zakládám Spolek přátel Ruska a to na protest proti eurokomunistické propagandě. Stačí když dostanu 100 podpůrných mailů a tento spolek zaregistruji u okresního soudu v Moravské Ostravě.

0 0
možnosti
Foto

Není to tak závažné, ekonomika je vybrakovaná již léta, ale tiskem nekrytých peněz dokáže systém přežívat ještě dlouho. To jen propaganda reaguje na situaci, kdy jí věří stále méně lidí - oni se domnívají, že je to výsledek jakési fiktivní hybridní války. Ve skutečnosti je to jen důsledek desetiletí lhaní v kombinaci s dostupností internetu.

2 5
možnosti

K63a36r62e44l 31D38u76f37e34k

15. 4. 2017 22:02

Byly to šifry pro čs. rozvědku . Ale není se třeba na ty kluky hněvat. Měl to každý stát,i když každý třeba jinou formou. Dnes je situace jiná, ale tehdy to byl krásný klondike. Je třeba si uvědomit, že dvě řemesla byly na světě první. Ženská pro něco, někde roztáhla nohy a špión koukal přes zeď, komu a za co !!! Tak,tak to bylo a je třeba to tak bez emocí po létech brát !!:-)

0 0
možnosti

Tak to mne skutečně nenapadlo, ale s odstupem času jsem ochoten tomu i věřit. Jenže těžko prokážeme, že tomu tak skutečně bylo nebo to je jen zas nějaká konspirace. Upřímně řečeno, po padesáti létech si již ta čísla nepamatuji, jen vím, že tam byl výstup Praha, výstup Poprad, Skutečně to mohla být šifra.;-)

1 1
možnosti