Diskuse

Kerry objevil „Ameriku“

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No však nebojte. Naše vláda a parlament se snaží seč mohou, aby udělali zločince z každého. Proč myslíte že neustále narůstá objem represívních zákonů?

0 0
možnosti
JH

Naše "strana a vláda" již zločince z každého udělala a to pouhým uzákoněním presumpce viny.

0 0
možnosti
PS

Izrael má nejlépe propracované protiteroristické postupy.Jedním z nich je ozbrojenost občanů.Dále pak kladou důraz na to aby občan uměl se zbraní zacházet a byl bezpečný sobě i svému okolí.Čísla nejsou ale případů kdy ozbrojený občan zabrání útoku je hodně.I u nás se klade obrovský důraz na manipulaci se zbraní a náš zákon o zbraních je jeden z nejlepších.A pak tu máme EU ta je chytřejší než Izrael,tu nezajímá že v EU nebyl dosud spáchaný teroristický útok pomocí legální zbraně.EK ruku v ruce se svým božským komplexem jde proti všem dosavadním zkušenostem a bude zbraně omezovat.....

2 0
možnosti
JH

Děkuji, ale píši v podstatě totéž.

0 0
možnosti
RJ

R57a36d29e62k 16J86a22r95o88š

29. 12. 2016 0:11

Správně!!! SuperkarmaR^

0 0
možnosti
RK

R96a72d66e88k 25K21a15r90a35s

28. 12. 2016 20:47

K tomu prvnímu odstavci uvedu hypotetický příklad, aby bylo pochopeno chování Palestinců v roce 1947. Dejme tomu, že by se k nám začali postupně stěhovat z daleké ciziny lidé, kteří by se poté prohlásili za Kelty a při určitém počtu by prolobovali pomocí jiných zemí v OSN, aby bylo naše území rozděleno, protože oni mají historický nárok na území Česka. OSN by odhlasovalo rozdělení. Jak bychom se v tu chvíli zachovali my?

0 5
možnosti
Foto

Tak já uvedu jiný přiklad. Stejně hypotetický. Představte si, že by v roce 1945 svět začal protestovat proti návratu původních obyvatel do Sudet. To byste souhlasil? Kromě toho, v roce 1947 žádní Palestinci neexistovali a jako národ neexistují dodnes.

4 0
možnosti
AF

Přidal bych ještě verš ze Shakespeara (myslím, že z Kupce benátského):

"Bláhový, jenž neví,

polovic že více nežli celek jest."

1 0
možnosti
Foto

Vytvoření dvou států je v této chvíli prakticky nemožné, protože ti, co se označují za Palestince, stejně jako ostatní Islámské státy, neuznávají právo Izraele na existenci. Pokud tedy neuznávám takovéto právo, nemohu současně chtít dva státy, kdy jeden bude tím, který neuznávám. Pokud má vůbec někdy něco takového vzniknout, pak Palestinci musí bezpodmínečně přijít a jasně říct, že Izrael je a má právo existovat.

10 0
možnosti
JH

Nepíši vůbec nic jiného. Tak to je, jenže už to mohlo být vyřešeno dávno.

0 0
možnosti