Jaromír Hlubek

Novy utvar pro sledovani

8. 06. 2017 8:57:08
Nejvyši čas, dokuď všeci agenti StB a řidici dustojnici eště neumřeli, bo je třeba na cosik navazať, abyzme neztratili kontinuitu. „Minystersvo pravdy“ evidentně nestači. Taka zpravička enom problikla na Radiožurnalu.

Potřebuje taky utvar demokraticky a svobodny stat? Ni. Potřebuje ho totalitni režim? Ja.

Co z teho možeme vyvodiť? Odpověď se přimo vnucuje, nezme demokraticky a svobodny stat. Jedneho by ani nenapadlo, že skoro 27 roku po slavnym listopadu se taka zprava vubec može objeviť ve veřejnoprávních medyjach a přitym neni myšlena jako alegoria na připomenuti naši neblahe minulosti. Naša neblaha minulost je totiž našu neblahu současnosťu. Enom zme nakukli do svobodného světa na začatku devadesátých roku a hned naši osviceni potentati přišli na to, že si tu svobodu vlastně nezaslužime, bo zme furt v našich mozkach komunystami a volime ty komunysty, socialisty a ine subjekty, do kerych se ti komunysti rozlezli jak mandelinky po kobzolach a a žeru, žeru dokuď není všecko zežrane, a furt zme si mysleli , jak je ten komunyzmus fajny.Tuž tu matě, co chcete, zase bude komunystycky fajně, zase bude spravedlivosť, žaden se nebude vyvyšovať nad dělnicku třidu a nepřátelum lidu zakrutime krkem. Doba se vyvija, kromě komunizmu, kery je rozlezly po celym světě, nam hrozi aji ine nebezpeči, že přideme aji o svoju vlastni identytu, že se proměnime na jakusik masu nedefinovatelne barvy, kera bude mět nove nejspravnějši myšlenky, že všeci musime podporovať lenochy, že každy z inu barvu skury je lepši tajak my, že každy kery nemá rad děvuchy je lepši tajak my, že každy, kery si mysli, že chlopi a děvuchy su stejni a maju v přírodě stejnu ulohu, je lepši tajak my, že děcka musu byť vychovane systematycky v duchu novodobeho Marxyzma Leninyzma v kolektyvnich školkach . Kery budě protestovať, to je ten škudce ludu, na kereho je určeny ten novy utvar.

Tuž si dejte vy xenofobi, homofobi, rasisti, fašisti a vubec pravicovi extermisti pořadneho bacha, včil na vas mame novu metlu, kera vas budě sledovať na každym kroku. Asi nam nězbudě, než přeit zas do ilegality, svoje nazory řikať tajně, netelefonovať, nic nepsať na internet, v hospodě enom šeptať. Zas bude fajna doba, všeci budu šťastni, tajak před listopadem, štvači za svobodu budu perzekuovani, bo na co je komunystyckemu člověku svoboda? Musel by se zbytečně starať o svuj život, musel by činiť samostatne rozhodnuti a to přece žaden soudruh nechce, spravny soudruh se spoliha na všeckoobjimajici stat a tak je to spravne.

Přiznivec a volič Svobodnych – Jaromir Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | karma: 24.22 | přečteno: 544 ×
Poslední články autora