Je duben a je zima

Boha jeho, soudruzi. Teď očekávám fundované vyjádření odborníků, jak se mění proudění v Atlantiku a vlivem globálního oteplování se v Evropě ochlazuje. Pravda je, že v tropech je horko, ale nemohu posoudit, zda je tam stejné horko

horko jako před 100 léty. Možná bylo větší, možná bylo menší. Děti Země, buďte vděční za naši planetu, vyskytuje se v příjemné vzdálenosti od Slunce. Slunce je poměrně klidné a jeho protuberanční výkyvy Zemi až tak neohrožují. Přesto někteří neodolají a chtějí něco vytřískat z daňových poplatníků. My vám budeme kázat, jak vše děláte špatně a vy nám za to budete platit. Tito zm... ové mi nejvíc vadí, protože to je sebranka diletantů a vůbec není možno postihnout, jakým způsobem se ubírá globální klima a co hlásají ti diletanti. Nechtějí si vydělávat vlastní prací, našli volnou niku a do té se usadili, Je to v podstatě přirozené, protože tak se chová i příroda. Doby ledové trvaly desetitisíce let, doby tropů i v Antarktidě trvaly milióny let. Všechno to je jen ideologie a, žel, mnozí vystudovaní "vědci" humanitárních věd nás chtějí jen připravit o naše poctivě vydělané peníze.

Člověk v tom nemá vůbec své „špinavé“ prsty. Člověk je tak maličký, z Vesmírného hlediska je přímo rouhání a obrovské pseudosebevědomí, že si myslí, že on ovlivňuje klima celé planety.99,9%hmotnosti naší soustavy tvoří Slunce a 100% energie vydává. Vezměte si, že ke Slunci máme nějakých 8 světelných minut. K nejbližší hvězdě 4 světelné roky, Galaxie má průměr 160000 světelných let a další nejbližší Andromeda je vzdálená 2 000 000 světelných let. A těch galaxií jsou miliardy. Jak je asi člověk velký v tomto porovnání?. Člověk neovlivňuje vůbec nic, jen někteří si chtějí na tom vydělat a socialistické vlády jim k tomu dávají velkou příležitost. Nikdo nemůže říct, zda mám pravdu já nebo mainstream. Důkaz neexistuje, existuje jen ideologia  a ta je komunisticky pravdivá v můj neprospěch. Soudruzi socialisté nebo komunisté, zkuste zhasnout Slunce, aby se ochladilo a pokud se vám to povede tak smeknu. Vlastně nesmeknu, protože budeme všichni mrtví.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek.

Autor: Jaromír Hlubek | úterý 18.4.2017 21:39 | karma článku: 23,23 | přečteno: 463x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20