Jaromír Hlubek

O atentátech se nesmí svobodně psát, ani mluvit

18. 03. 2017 20:09:02
Na presidenta Klause zaútočil 28. září 2012 atentátník Vondrouš, jednalo se o bílého, heterosexuálního muže, jen nebylo moc zmíněno, že je komunista.

Pravda, nepoužil automatickou zbraň, jen airsoftovou pistolku. Přesto byl jeho čin, jako komunisty, bagatelizován a dostal ubohou podmínku. Teď si představte nepředstavitelné, onen Vondrouš by nebyl komunista, ale příznivec strany Svobodných, jako já a ruplo by mu v bedně. Příznivci Svobodných nemají ve zvyku páchat atentáty a už vůbec ne na presidenty, ani vajíčky, ať už je to kdokoliv, takže by mu musilo rupnout pořádně. Teď hypoteticky, co by se asi strhl za mumraj? Socialističtí novináři blízcí svými názory komunistům by se asi zbláznili, jak by plodili jeden hanlivý článek za druhým na stranu Svobodných. Na komunisty nevznikl ani jeden hanlivý článek, spíš to bylo omlouváno jako mladická „sranda“.

V tomto duchu se vezeme již skoro pět let. Ona to totiž vůbec nebyla sranda, byl to pokus o atentát a co hůř, na presidenta. Mít Vondrouš automatickou zbraň k dispozici, nepochybně by ji použil. Marginalizace tohoto zločinu měla být pro nás již tenkrát výstrahou, že se ve společnosti něco neblahého děje, od novinářů po soudce.

Od času tohoto zločinu se mnohé změnilo. Ke komunistickým chráněncům se přidali ti muslimští. V době Vondoušova atentátu byly atentáty poměrně vzácné, dnes jsou skoro na denním pořádku a zase se marginalizují a nesmí se o nich mluvit jako o politických nebo náboženských atentátech. Zase to jsou je duševně vyšinutí jedinci a v podstatě se ani o atentáty nejedná. Stejně jako Vondrouš, při své obhajobě uvedl: „Že se necítí vinen a že v Chrastavě střílel nejenom kvůli sobě, ale kvůli lidem, kteří v České republice trpí a strádají. A těch je u nás čím dál více“, tak současní atentátníci mající na svědomí stovky, možná tisíce obětí uvádějí jako motiv frustraci, nepochopení z řad většinové společnosti, která je jako ilegály přijala, ale snaží se jim „vnutit“ své zvyky, ba dokonce nemají úctu k jejich náboženskému přesvědčení. Jsou to nevěřící psi.

Dnes se dozvíte, pokud se vůbec dozvíte, identitu pachatele atentátu jen tenkrát, pokud je pachatel bílý, heterosexuální muž a není komunista, z poslední doby si vzpomínám jen na Braivika, jinak se nedozvíte nic a kamufluje se to za mladíky, Němce, Švédy, Francouze apod. Toto je živnou půdou pro spekulace všeho druhu, které z naprosté většiny mají pravdu.

Pokud nebude tato politická korektnost opuštěna, pravda bez příkras zveřejněna, padni komu padni, nebudou zveřejňována jména, náboženská příslušnost a národnost pachatelů, stále budou noviny a zprávy plné xenofobů, populistů, extremistů apod., přičemž se jedná o běžné občany, kteří mají jen obavy z budoucnosti a o osud svých dětí. Takoví volili Brexit i Donalda J. Trumpa.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/v-liberci-zacal-soud-s-pavlem-vondrousem-fd9-/krimi.aspx?c=A130606_091541_liberec-zpravy_tm

Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | karma: 35.27 | přečteno: 1553 ×
Poslední články autora