Vstanou noví disidenti?

Jsem přesvědčen, že ano, jelikož ti staří se příliš neosvědčili. Byli to stejní komunisté jako ti, proti kterým protestovali. Obrázek si můžeme udělat při pohledu na naši společnost po 25 letech.

Věřím, že to budou hlavně mladí lidé a ne my staří. Věřím, že nejsme tak zdegenerovaní abychom si to nechali líbit. Socialistické regulace a restrikce se rozšiřují na všechny strany jako rakovinný nádor. Osobní svoboda je prázdným pojmem, jelikož ji ani nikdo moc nechce, obnáší totiž i osobní zodpovědnost a to je těžké. Pár pracovitých ještě máme, jenže se je snažíme zlikvidovat za jakoukoliv cenu nebo jim jejich snahy maximálně znepříjemnit. Všimněte si, že veškeré zločiny pramení z restrikcí nenažraného státu. Samozřejmě vyjímám úkladné vraždy, loupeže, znásilnění, ale o těch se až tak nemluví. Mluví se o mnohem horších zločinech, krácení daní, podvody s alkoholem a palivy zapříčiněné extrémním zdaněním, přičemž ty peníze byly původně určeny na hrazení konkrétních nákladů. Z lihovin a tabáku na zdravotnictví, z pohonných hmot na obnovu silnic. Jenže tam nejdou, jdou úplně někam jinam. Zůstaly nám socialistické relikty ve formě stále povinných plateb na zdravotní a sociální „pojištění“ což lidem ubírá další prostředky, které se ztrácejí v systému a vystavují občany hrozbě kriminalizace. Ve svobodné společnosti by se tito lidé pojistili dobrovolně nebo vůbec ne a zas by ubyl zločin. Stát někomu něco nanutí, lidé to přijmou a nakonec se to obrací proti nim. Vyjmenovat veškeré restrikce je i nad moje síly, politiků a úředníků je mnoho, já jsem sám. Jen namátkou. Kominíci, ekonálepky, reflexky. Zákaz platit lidem za šrot je vůbec jedním z nejhorších. Uvaluje kolektivní vinu na všechny a i já se cítím pobouřen, ač jsem nikdy žádný šrot neukradl. Naše bezpečnostní složky naprosto rezignují na potírání zločinu, pokud z toho neplynou prachy, tak serou naprosto na vše.

Nostalgie, komunista by řekl ano,  je to přesně takové jaké to bylo za komunistů, jen s tím rozdílem, že dnes je těch vymyšleností mocných mnohem víc. Byl Gustav Husák, Milouš Jakeš a pár jejich poskoků. Dnes se nedají ani vyjmenovat, Zeman, Junker, Holland. To jsou jen příklady. A o to je to horší, ty komunisty nemáme jen zde, ale v celé Evropě. Jak dopadl východní blok ví každý, jak dopadne celá Evropa je zřejmé, jiný scénář není ani možný. Jen to bude víc bolet, pro mnohé to bude velmi překvapivé, jiní budou udiveni komu to vlastně dali hlas. My ten socialismus opravdu chceme, nikdy jsme nezažili svobodu a ani nechceme, jelikož nám předhazují, že jsme blbí a nemáme na to. A co je ještě horší. Bašta svobody, USA,  již tou baštou nejsou, Obamovský socialismus ovládl i je a čím víc tam toho socialismu je, tím jsou větší problémy.

Pokud tomu rázně nezabráníme, jsme všichni v ři…ti.  Pomož Pán Bůh a hlavně mladí lidé musí začít myslet. Omlouvám se, není to pravopisně a dikčně dokonalé.

Příznivec a volič Svobodných Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | středa 29.4.2015 16:47 | karma článku: 29,78 | přečteno: 935x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20