Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

R^Pěkně napsáno. ( K.H.B. Bože milý, jsi-li. Opatruj duši mou, mám-li jakou)

4 1
možnosti
Foto

Napsal jste to dobře a od srdce. Karma.R^

5 2
možnosti
JH

Projel jsem diskusi a pokud si chceme porozumět, musíme si ujasnit pojmy. Kde se vyskytují bolševici? Před 50 lety byli hlavně v Sovětském svazu a východním bloku. Dnes se vyskytují taky tam, ale hlavně na námi obdivovaném "západě" a to včetně USA. Je to nová vlna, která vyrostla po 68. roce, kdy byly na "západě" studentské bouře motivované obdivem ke komunistické "rovnosti" a nenávistí k úspěšným. Tito lidé dostudovali a dnes jsou ve vedení mnohých, evropských zemí a byli i ve vedení USA. Jejich vliv došel tak daleko, že nejsme příliš vzdáleni zániku naší, vlastní civilizace, takové jakou známe. Takže pánové Kopřivo, Braune, Vrabec a Bouše, račte si to uvědomit a nenaznačujte, že bolševik jsem já. Zamyslete se sami nad sebou a pokud vám mozek funguje a znáte to co se pod pojmem bolševismus skrývá dojdete k názoru, že bolševiky jste vlastně vy.

10 3
možnosti
SN

:-).....Trefil jste se do minusářů a oponentů z povolání, přesně !!!

2 1
možnosti
Foto

Sdílím stejný názor jako autor článku. Na rozdíl od něj však jsem optimistou, pokud jde o ochranu nad Trumpem. V jeho vládě jsou finančníci se styky na Rockefelery, radí mu též Henry Kissinger. Prostě Trump je skvělý stratég. Dokázal to i vynecháním "modrých zón" - ignorování levicové a zelené Kalifornie, intelektuální Nové Anglie, multikulturního New Yorku atd. a soustředěním se na středozápad - Michigan s potápějícím se Detroitem, Pensylvánii atd. Tak jak zvládnul kampaň, zvládne i své skutečně mocné "nepřátele", kteří si ovšem uvědomí, že jsou vlastně jeho přáteli. Jak moc bychom zde potřebovali takové politiky, kteří nejdou hlavou proti zdi (s prominutím i Svobodní, kteří se nechtějí s nikým před letošními důležitými volbami spojit a dostanou svá obligátní 1,4% a seberou pravicové frontě důležité hlasy).

6 2
možnosti
JH

O spojení pravice jsem již taky psal, jelikož její roztříštěnost nemůže vést k úspěchu. Ale je to hlavně o lidech, všichni by chtěli být lídry a nikdo nechce být na druhém nebo třetím místě. Příklad Unie svobody je jasným důkazem, měli dobré předvolební průzkumy a ještě před volbami se začali mezi sebou hádat a nakonec to skončilo fiaskem. Přitom je to tak jednoduché, motivem politiků by měly být politické programy, nikoliv vlastní prospěch. Takže budeme musit čekat až nám Bůh sešle někoho podobného jako je Donald.

2 0
možnosti
PS

Přidávám se k vaši modlitbě. Karma a souhlas.

5 0
možnosti
VK

Dodám, bolševici děkují Bohu;-D

2 6
možnosti
Foto

A co dělají menševici?

2 1
možnosti
Foto

Jaromír velké poděkování a karma snad to nakonec dobře dopadne

3 1
možnosti
JV

To jste se s panem Bohem spletl, spíše čert ho vytáhl z pekla !!

1 12
možnosti
Foto

To spíš Vás s Vašimi permanentně nenávistnými hláškami.

3 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik