Diskuse

Kdysi se tomu říkalo pluralita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, o čem hovoříte, není pluralita, ale monopolistická konkurence, která sama sebe ničí, neboť je založena na zvyšování úspor z rozsahu.

1 0
možnosti

Máte naprostou pravdu. Svobodu, kterou jsme si trochu stihli užít v devadesátých letech , nám postupně ukrajují a nikdo ani mohutně neprotestuje. Po revoluci by bylo nemyslitelné přijít s nápadem na ministerstvo pravdy. Dnes se pomalu chystá zákon na způsob, jak se musíme vytírat. Asi po vzoru koránu.

4 0
možnosti

Sleduji inauguraci, mají tam vyvěšeny vlajky USA, jak se postupně vyvíjely. Jsem rád , že naše hvězda na vlajce EU chybí, protože bych se musil stydět, ale na druhou stranu, je to obrovská nezdvořilost a pohrdání novými členskými státy ze strany původně nadřazených. Je tomu již 13 let a stále tam ta naše hvězda není, je to obrovské varování pro budoucnost, oni nás tam vlastně vůbec nechtějí. Nechť se zahltí svým novokomunismem, my jsme si jej již prožili. Je čas tento spolek navždy opustit.

5 0
možnosti

:-).......Máte pravdu! KDo nejde s námi, jde proti nám. JE to viditelné i na diskusích IDnesu. Chovancovo ministerstvo pravdy v čele s profláklým Jandou a Romancovovou to jistí! Ten návrh s alkoholem......tož to je dílo. NEvěřím tomu, že v parlamentu nás zastupuje tolik akademicky vzdělaných poslanců!!! Nejhorší na tom je, že oni tomu snad věří!

Jinak by pro to nemohli zvednout ruku. Snad to jednou skončí, ale to by musel přijít nový nesameťák, spíš šmirglpapír! R^R^R^

4 0
možnosti