Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas, karma. Ale přece jen si dovolím poznámku. Komunisti měli ještě jedno heslo. Kdo nepracuje, ať nejí. A když ta různá vyjádření dnešních komunistů poslouchám, připadá mně, že jsou sociálně mnohem vlažnější než sociální demokraté. Alespoň co se přidělování různých dávek týče.

2 0
možnosti

Evropa je nemocná a ta nemoc se jmenuje levičáctví. Proto jen v Evropě mohly vzniknout sociální státy, které postupně chápou, že takový stát je neufinancovatelný, chce žít kapitalisticky, ale pracovat socialisticky, probaštit budoucnost, jen v Evropě mohly vzniknout hrůzy jako ruská říjnová revoluce, první a druhá světová válka, ideologie všeho druhu (marxizmus, neomarxizmus, socializmus, korporativizmus, nacionalizmus...), lenost, požitkářství, sobectví... Takové zrůdné myšlení nás přivedlo ke všeobecnému úpadku, ničemu nevěříme, chováme se nemorálně. Evropská společnost degeneruje, vymírá a na její místo se tlačí barbarský islám, protože Evropané už ani nemají chuť odrazit své otrokáře, naopak je vítají se slavobránou !

11 0
možnosti

Všechno dohromady. prostě politici.

2 0
možnosti

K39a66r74e83l 44M56a92s10e84k

13. 10. 2016 20:16

Mluvte prosím za sebe. Já nejsem zdegenerovaný. Rv

3 6
možnosti

Nepochopil jsem na které straně stojíte. Zmátl mne ten palec.

1 1
možnosti

Normální mírumilovný člověk bude mít proti agresivnímu psychopatovi vždycky nevýhodu. Západ se pod vlivem demokratického míru a konce dějin mylně domníval, že agresivita se bude v mezinárodní politice snižovat. Ale nebojte, on už Putin spustil militarizaci Evropy, zatímco jeho bude ekonomický stav země nutit šetřit, tak Západ bude pěkně zvyšovat svou obranyschopnost.

3 3
možnosti

Putin ji nespustil, on ji nikdy, prozíravě, neopustil, stejně jako ji nikdy neopustili Američané. Jen "sluníčková" Evropa si myslila, že pravdou a láskou dojdou do vysněného ráje. Tak to nefunguje, dnes jsme se dostali do třecí linie obamovských USA a putinovského Ruska. Na Čukotce a na Aljašce se nikdy bojovat nebude, ač tam to mají k sobě nejblíž. Nedej Bůh, aby vyhrála Hillary, to bychom se měli na co těšit, naopak vstřícný postoj Donalda k Vladimíru Vladimíroviči vítám.

6 3
možnosti

Dal jsem karmu, i když karmami šetřím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik