Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Milý pane Hlubku, možná by stálo za to si prvně sehnat informace o tom, jak takový výstup z EU má probíhat.

Krom toho se mi velmi líbí tato vaše věta............"Zrušili Británii, jako čistému plátci do korupčních a vyděračských „Evropských“ fondů i její platby?

Zdroj:http://hlubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=552567

Žádný fond nemůže být není korupční ani vyděračský. Tyto aktivity mohou vykonávat jen lidé. Je to přesně tak nedokonale domyšlená myšlenka, jako Klausovy nápady o tom, že Euro jako měna způsobuje korupci. Žádná měna nemá mozeček, aby si mohla rozmyslet, jestli bude či nebude přijímat úplatky...i tuto činnost vykonávají pouze lidé. Většinou slaboši, kteří by se nechali uplatit kdykoliv a jakkoliv.

Takže já navrhuji, uplatnit staré české úsloví...DVAKRÁT MĚŘ A JEDNOU ŘEŽ...převedeno na danou situaci to znamená...dvakrát mysli, než jednou něco napíšeš.

I to by byl vynikající příspěvek na udržení kvality myšlení v tomto národě....případně na jejím zlepšení

0 3
možnosti
PK

Tak např. za přístup na společný trh (bez volného pohybu osob) bude EU chtít prachy a to je vždy složité, i v rodině. Pokud vím, Británie má vyjímky z plateb už od vstupu, zda je výrazným kladným plátcem, nevím. U účasti na jednáních to na mne dělá dojem, že Británie spíš tam nechce být než by jí to bylo zakázáno.

3 0
možnosti
JH

Že se jim tam nechce je celkem zjevné, ale zatím jsou plnoprávnými členy EU. Jak myslíte, že by se zachoval Juncker, kdyby Bohuš prohlásil, že se mu tam nechce?

4 0
možnosti
RH

Vláda Velké Británi oznámila úmysl vystoupit z EU, a pokud se jedná o budoucnosti unie, tak není důvod, proč by měl někdo k jednání přiznat stát, kterého se to týkat nebude.

4 1
možnosti
JH

Úmysl, to je to správné slovo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik