Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavá myšlenka, dejte vědět, jestli tu stranu založíte. Přidávám si vás do oblíbených R^

0 0
možnosti
Foto

K88a17r95e38l 25R83a31d33a

18. 6. 2016 15:23

Krásná myšlenka, jenže ti co vládnou, nepotřebují svobodné a spokojené občany. Potřebují vystrašené a snadno ovladatelné stádo Jen to tentokrát přehnali. Zapomněli, že člověk zahnaný do kouta se projeví stejně jako jeden nesympatický hlodavec a prostě zaůtočí. A lidí, kteří se cítí zahnaní do kouta, přibývá. Až zaůtočí, bude to hodně zlé. To bude ta pravá strana pro občany sjednocené Evropy. A za ní zůstanou mrtvoly pasáků a spálená zem.

0 0
možnosti
JH

Já bych to nazval, že bouchnou saze. V tom případě to bude špatné. Nedokáži pochopit, proč dobré slovo nenajde porozumění, proč se stát stále snaží občany tlačit tam, kam nechtějí. Potom vznikají Hitlerové, Stalinové, Kimové, Pol Potové a jiní uzurpátoři. Je smutné, že i já mám ten sklon, ale umírněnou cestu už nevidím.

0 0
možnosti
JV

SPO je už Strana práv občanů...

0 0
možnosti
JH

Tak o své chybě jsem se již zmínil níže. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Je to plácnutí do vody!!

3 0
možnosti
JH

A jinak? Zkuste vyplodit myšlenku.

1 1
možnosti
JH

Takže žádná podpora, žádné nadšení, všichni lidé jsou spokojeni se socialismem, každý má rád, když toho hnusného kapitalistu, který je živí oberou o co nejvíc, aby on jim zase musil dát míň, protože jste jej předtím obrali. No nic, komunismus je v nás zažraný, takže lépe se již nikdy nebudeme mít.:-(

0 2
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Lidi jsou spokojeni se směřováním k bolševismu. Nevadí jim ztráta svobody, stačí jim jakási vágní iluze bezpečí a jistoty. Jenže tato iluze je nyní velmi nabourána přílivem z jihu a východu. A chvíli potrvá než si lidi uvědomí, že žijí jen v iluzi a že dřív nebo později budou muset převzít odpovědnost za sebe a své děti a nebo se smířit s tím, že budou ve své vlastní zemi méněcenní.

1 1
možnosti

Jaromíre,píšeš,člověk se buď postará nebo nepostará sám,tak k čemu je mi prezident,starosta,primátor či sněmovna a proč se mám otravovat jejích volbou? Děkuji za odpověď

0 0
možnosti
JH

Člověk se musí postarat, hlavně o to, co je mu nejbližší, tedy o holý život. Zastupitelé byli původně určeni k tomu, aby se člověk nemusil starat úplně o všechno. Lidé se dohodli a delegovali určité pravomoci na skupinu, která se o to měla postarat. Jenže pocit moci jim, ale i nám, přerostl přes hlavu a začali si myslit, že oni jsou ti chytří, kteří vědí nejlépe, co je pro nás dobré. Tady je základní chyba.

2 0
možnosti
JL

Pane Hlubek. K tem vami danym cinitelelum bych pridal i Snemovnu. Tedy kazdeho poslance volit zvlast, presne tak, jak se volicum v tom okrsku jevi. (Senat tak jiz volime).

To ostatni, postarani se sam o sebe, je vsak ukolem nas vsech se to naucit. Je to vsak tezke. Bojovat slovy a vyukou proti lenivosti, nezajmu, vycuranosti a take egoismu (my to vime nejlepe), je opravdu velmi tezke.

Jinak, presne poukazani na nase neduhy a take na jejich reseni. V ohlasu na vas clanek, uvidime zajem obcanu (aspon casti) ty neduhy resit.

0 1
možnosti
JH

O redukci poslaneckých činitelů jsem se ani nezmiňoval, ač jsem ji měl na mysli. Samozřejmě by přímá volba poslanců byla velmi vhodná, potom bychom mohli Senát, který stejně nemá žádné pravomoci, naprosto zrušit, nebo zrušit Poslaneckou sněmovnu a ponechat jen Senát. ???

0 0
možnosti
Foto

Svobodní se snaží, jenže bez solidní podpory ze strany voličstva je to k ničemu. A voličstvo je dnes bohužel silně nakloněno bolševickým myšlenkám a praktikám. Tedy ani registrace nové strany by nic nevyřešila. Raději svou aktivitu věnujte Svobodným než to málo pravicových hlasů dále štěpit.

1 0
možnosti
JH

Až teď mi to došlo, že s SPO jsem ujel. Mohlo by to být zaměněno za Zemanovce.

0 0
možnosti
DZ

Kdo vás čte jako já, vás rozhodně se Zemanovci nezamění;-). Svobodní bohužel opravdu asi usnuli. Škoda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik