Diskuse

Demagogie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demagogií je především váš článekRv

Píšete:

Demagogie sdělovacích prostředků chce přesvědčit občany o nepřesvědčitelném, že je úplně jedno odkud, jak , v jakém počtu a proč imigrant přišel, že jsou všichni stejní a všichni si zasluhují naši lásku a vstřícnost.

Zdroj: http://hlubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=521683

Ve skutečnosti je to úplně jinak. Media (většina z nich) žijí z toho, že poukazují na jakýkoliv problé migrantů-to jim přináší sledovanost/čtenost.

Pokud už někdo hovoří v mediích na téma migrantů vstřícně pak říká právě, že nejsou všichni stejní a nelze je posuzovat podle těch pár (max. jednotky procent), kteří porušují zákony.

Rovněž, jsem neslyšel nikoho (kromě pana Kohouta v máte slovo) říkat, že je jedno z jakého důvodu imigrant přišel a že je jedno kolik jich příjde. Naopak i ti co jsou k migrantům vstřícní říkají, že musíme rozlišovat mezi uprchlíky a ekonomickými migranty právě proto, že přijmout všechny nemůžeme a proto je potřeba přijímat především uprchlíky.

1 2
možnosti
Foto

A čirou demagogí jsou vaše plky o Oikofobii unijních představitelů.

Oni na rozdíl od vás musí nalézat řešení v rámci platných zákonů.

Jim nestačí říct "my je tady nechceme", ale musí situaci řešit v souladu s mezinárodním právem a s názory většiny EU.(Většina EU je pro pomoc uprchíkům.)

Ono když někdo řekne to a) "nechceme uprchlíky" musí říci i to b) jak to technicky provést a to c) jaké to bude mít důsledky

Ty provedení jak to udělat a důsledky pokud bysme to udělali už tak líbivé jako to prosté "my je nechceme" nejsou.

PS. v Době kdy jsme v EU nebyli k nám kolem roku 2 000 přicházelo i kolem 50 000 běženců ročně včetně těch muslimských a lidi to trápilo méně než dnes. právě proto, že tehdy media vstupovala více neutrálně a neštvala proti migrantům a nebyl ani tak rozšířený internet pomocí kterého se dnes vyvolává nenávist.

0 2
možnosti
ZJ

... moudrá slova R^! Bohužel k nim musím dodat známou větu o hrachu a zdi :-/! Vám pane Hlubek dávám karmu.

2 1
možnosti
JH

Jestli jsou moudrá, nemohu sám posoudit, ale jedna věc je zarážející, okolní články mají čtenost cca 1300 a můj pouhých 376. Nechce se mi věřit, že bych byl tak nepopulární. S tím hrachem, máte naprostou pravdu.

0 0
možnosti
PS

Karma. Máte pravdu. Bohužel.

3 1
možnosti
JS

Je to velmi proste. Novopeceni "novinari" proste lzou. Lzou uplne stejne jako za komunistu lhala Mlada Fronta, Rude Pravo, Lidova Demokracie a vsechny podobne platky. Protoze jsou mladi, tak si to nepamatuji a protoze jsou nedovzdelani tak na vic nemaji.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS