Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ježíš, jak já Vás ráda čtu, pane Hlubku.

KARMA R^R^R^

0 0
možnosti

Děkuji, jste první, od koho to slyším. Já jsem Vás zaznamenal jen občas v diskusích.

1 0
možnosti

J22a76k81u57b 59M81a21c73h

25. 4. 2016 11:37

Velká karma, není co dodat, přesné a výstižné. Měl by se vydat malý, naučný slovníček o pravém výrazu a názvu skupin obyvatel, které se zoufale snaží uplacená media dehonestovat.

Protože panu Bartošovi vadí označení neomarxisté, doporučil bych ho zaměnit za označení nepoučitelní.( ve slovníčku s dodatkem- šiřitelé zhoubné, politické korektnosti)

8 0
možnosti

R^

Mně napadá ještě jiný paradox, k již popsanému pravicovému extémismu, který je vlastě levicový. Lidé, kteří se obávají nezvaných přistěhovalců z Arabských zemi nemůžou být nazýváni xenofoby. Xenofobie je strach z neznámého, jenže my se bojíme známého. Máme strach z ghet, která v Evropě už jsou, máme strach z jejich chování, protože ho známe a nelíbí se nám. Tedy mělo by to být slovo opačné ke slovu xenofob. Ale neznám ho. :-)

8 0
možnosti

Myslím, že to je oikofob, ale nevím to úplně jistě a hledat se mi to momentálně nechce.

0 0
možnosti
Foto

Jednoznačný souhlas R^

2 0
možnosti

.... jasně, stručně, srozumitelně R^

5 0
možnosti

i slovo neomarxista patří do stejné skupiny jako xenofob, extrémista a tak dále....všechna tato slova se jen používají jako RÁDOBY INTELEKTUÁLSKÁ NADÁVKA při pokusu o dehonestaci názorového protivníka.

Je ale mnohem lepší, vysvětlovat podstatu dění, než někomu nadávat...i když někdy se musím velmi držet.....protože jak již řekl Einstein....lidská hloupost je nekonečná...

Takže i vy používáte tento slovník....co s tím uděláte? Autore?

0 0
možnosti

Nevím jak bych to měl jinak nazvat, abych nepopudil. V podstatě to je pravda, protože tento směr vznikl v 60. letech při bouřích západoevropských studentů. Většina lidí o tom ani neví, protože to bylo zrovna v době kdy nás napadla vojska Waršavského paktu a měli jsme jiné starosti a jiná témata k řešení. Mimoto i tak bychom se o tom pravděpodobně ani nedozvěděli. Takže, tito protestující studenti z té doby jsou dnes špičkami vládnoucími EU, o jejich levicové orientaci a nenávisti k neregulované svobodě, svobodnému trhu bez dotací a kapitalismu jako takovému, který jim ovšem, paradoxně, přinesl nynější blahobyt, není nejmenších pochyb. Dnes se snaží onu svobodnou společnost včetně kapitalismu zničit. Jak byste je nazval Vy?

9 0
možnosti

J30i41ř74í 67J60o45n68á89š

25. 4. 2016 10:48

Chce se mi Vám zatleskat,ale asi byste to neslyšel.Tak tedy karma a aspoň symbolicky ty ruceR^R^[>-].

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS