Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Druhý pokus. Odpovídal jsem na příspěvek pana Jansy, celkem obsáhle, poděkoval jsem mu, ale administrace mi sdělila, že příspěvek nemůže být uložen, jelikož nejsem registrován. Jak je to možné? Opakovat to znovu nebudu, ale pane Janso, buďte si jistý, že jsem konsistentní.

0 0
možnosti
ZJ

Pane rybáři Hlubku ... protože Vás čtu často - a rád,tak po přečtení nadpisu jsem se zděsil a pomyslel,že jste se zřejmě s odpuštěním pomátl:-).Nicméně jsem se začetl .... a opět jste nezklamal! Karma jako vyšitá R^

1 0
možnosti
JR

J33a48n 19R77á85ž

6. 3. 2015 15:01

Rozdíl mezi komunismem pod sovětským vedením a socialismem pod bruselským vedením je, že v komunismu se povolovalo něco svobodně konat, což bylo málo kdy a málo co, na rozdíl od toho v socialismu bruselském se svobodně něco dělat zakazuje, a to skoro všechno.

1 0
možnosti
JH

Sovětský komunismus stál za hov.o, znám jej, ale jak říkáte mnoho věcí, krom politických, bylo povoleno. Takových obyčejných věcí jako prodávat bez poplatků na trzích bez toho aby se prokazovala kvalita zboží, to posoudili zákazníci sami a sami se rozhodli, zda tam ještě přijdou. V EU je osobní iniciativa, i ta nejmenší regulována a požadavky jsou takové, že v dnešní době by již nemohl vzniknout Uherský salám, Camambert, veškeré staré značky automobilů, parní stroj, spalovací motor atd, atd. To znamená úpadek, vše do uniformy a do nicoty. Blbý plebse buď rád, že máš svůj socialistický stát, nemysli, netvoř, neexperimentuj, my víme co je pro tebe dobré, protože je to dobré hlavně pro nás a ty se musíš podvolit.  Jelikož klima, bla, bla, bla, jelikož diskriminace bla, bla, bla, jelikož demokracie bla, bla, bla, jelikož sociální stát bla, bla, bla. Svoboda nikde.

1 0
možnosti
MZ

M57i47r51e36k 59Z49i16k89a

6. 3. 2015 14:42

Ja jsem naopak proto povolit vsechno vsem. Velmi rychle bychom tim zredukovali populaci natlik, ze by vsichni (zbyvajici) vsechno meli, nikdo by nic dalsiho nechtel a zavladl by blahobyt.

0 0
možnosti
JH

Pozoruhodný názor, jenže tak to do poloviny 19. století bylo, přesto se tím lidstvo nezredukovalo, pouze vytřídilo. Neschopní nepřežili a schopní vybudovali civilizaci, ze které tyjete i Vy.

1 0
možnosti
Foto

R^

Já bych šel dále, úplně k jádru problému: zakázat lidi.

Když nebudou, ani jedno z Vašich polovičatých řešení nebude potřeba, protože odstraníme celý problém. ;-D

3 0
možnosti
JH

Já bych až tak daleko nešel, mně by stačilo zakázat stát a tím by se problémy rovněž odstranily.

3 0
možnosti
JC

Zakázat je třeba všechno všem a pak už bude konečně všeobecný blahobyt.

5 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik