Diskuse

Ještě k MH 17

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Citát: téměř s 3 stovkami nezúčastněných obětí. ?

Čeho se zúčastněné oběti nezúčastnili, je mi záhadou. ?

2 0
možnosti
Foto

Podle pravidel nějaké té mezinárodní letecké asociace má být předběžná zpráva zveřejněna do jednoho měsíce.

2 0
možnosti
VR

I za normálních podmínek je vyšetření letecké nehody záležitost několika měsíců! A v tomto případě podmínky rozhodně normální nejsou.

Neměl byste si plést orgány, které vyšetřují leteckou nehodu, s bulvárními novináři.

4 1
možnosti

V životě se mi nejvíc osvědčila teorie Occamovy břitvy, neboli pokud pro nějaký jev či událost existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to první a nejméně komplikované. A co že bylo první a logické vysvětlení..??

5 2
možnosti
Foto

A když Occamův holící strojek nezafunguje, použijeme metodu Holmesovu: Když se ukáže, že všechny ostatní možnosti jsou vyloučené, zbývá ta poslední, byť je jakkoliv nepravděpodobná.

V daném případě obě metody vedou ke stejnému závěru.

0 0
možnosti
Foto

Ony se ty kulaté díry od kanónu v kokpitu těžko tutlají. Záznam černých skříněk lze ustřihnout před koncem, takže ty řachy nebudou slyšet - ale zalepit díry plastelínou ? To neprojde Rv

5 8
možnosti
JR

J91a56r41a 25R55a57n95k

18. 8. 2014 20:04

U francouzskeho letadla z Ria to trvalo cele dva roky, to, ze se v CR nic moc nedoctete, bude chyba na Vasem prijimaci, v kanadskych zpravach vcera hlasili, ze se v Amsterdamu poradala opet trizna za zavrazdene, v Australii jiz take nekolikrat, ono staci hledat na goolu, pokud Vam to ruske zpravy neoznami. To, ze se tam nemohou fennsicti specialiste dostat neni zadna konspiracni teorie, separatisti se tam stale rezou s UK armadou, riskoval byste zivot? A nehledejte za tim vice, nez tam skutecne je....Potemkinova vesnice, stredoovekRv

Continuing to fly high in honour of fallen crew | New Straits ...

http://www.nst.com.my/node/23615

By Najmuddin Najib - 16 August 2014 @ 8:05 AM ... MH17, which had 298 people on board, was believed to have been shot down en ... The New Straits Times met Alyza Hanum and her colleagues at the newly created MH17 memorial site at the Schiphol ... International Airport in Amsterdam, the Netherlands, yesterday.

4 1
možnosti
Foto

soudím, že měsíc je velice krátká doba na vyřešení této otázky. Kromě toho, na místě havárie se stále bojuje a mám obavy, že zbytky letadla skončí dřív ve šrotu, než se k nim někdo v klidu dostane.

Ostatně, před nedávnem se objevila zpráva, že se stále nacházejí ostatky pasažérů MH 17.

8 0
možnosti

Ticho o pádu letadla je proto, protože vyšetřovací komise nejspíš zjistily něco jiného, než eurounijní média.

Dokonce i kyjevská vláda začíná troubit na ústup a vymyslela teorii o ukrajinských dezertérech, kteří setřelili letadlo.

10 10
možnosti

Kdepak, ještírci to byli.

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik