Výška, tlak, teplota, rosný bod.

A pak následovala řada čísel, které rozuměli jen odborníci z oboru. Jedno je však tomuto hlášení nutno přiznat. Byla to nezpochybnitelná pravda. Podobně se chovalo i hlášení o stavu vody na českých tocích. Byly to nudné zprávy,

já jsem je poslouchal rád.

Dnes je problém rozlišit, co je pravda a co je lež. Proto jsme zřídili úřad, který se nesmí jmenovat Ministerstvo pravdy, ale zase musí mít lživý název, Úřad pro potírání hybridních hrozeb. Hlavně z Ruska, jako by „hybridní hrozby“ nehrozily i z jiných částí světa. Mohu dodat dostatek příkladů „hybridních hrozeb“ z různých částí světa.  Nejvíc jich ale vychází z Evropské komise obsazené novokomunisty.

Bydlíš v Texasu nebo v Arkansasu, na farmě, hospodaříš sám a sám jsi zodpovědný za svůj život i život svých potomků a najednou ti přijde e mail. Ahoj, tady je Ivan Ivanovič a doporučuji Ti volit v prezidentských volbách Donalda Trumpa.  Takto prezentují novokomunisté hybridní hrozby ze strany Ruska. Stejný mail bych mohl poslat i já a velmi pochybuji, že dotčený Jack nebo Kenn by na něj pozitivně reagovali a místo Hillary by zvolili Donalda. Je to naprostý nesmysl.

Tyto úřady jsou zřízeny pro potlačování pravdy, která je nepohodlná, pro eliminaci vyjádření svobodného názoru, pro vydávání lži za pravdu. Je to skrytý komunistický systém, který se snaží převléknout za demokratický a svobodný.  Tomuto systému teče do bot,  cítí svůj konec  a proto kope na všechny strany. Milión hybridních lží nemůže zabránit pádu tohoto systému, který je skutečně postavený na lžích.  Marmeláda může být jen z pomerančů, multikulturní socialismus je přínosný pro důchodový systém, ženy a muži jsou stejní a není mezi nimi rozdílu, Islám je náboženství míru, ilegální vetřelec je válečný uprchlík, legálně držené zbraně jsou příčinou terorismu,  zločinec zasluhuje humanitárního jednání, bezpohlavní jedinci mohou mít děti, podržet ženě dveře je urážka, nejhorší plyny jsou oxid uhličitý a oxidy dusíku, stále je tam ten oxid, takže ve skutečnosti je nejhorší kyslík, našlo by se mnoho dalších příkladů.

Ve starém Římě si taky myslili, že už objevili vše, že mohou usnout na vavřínech a oddávat se nerušenému pohodlí a nestarat se o svou budoucnost. My jdeme neochvějně v jejich stopách, tak jsme zpychli, že jsme přestali mít starost o běžný život a začali vymýšlet naprosté nesmysly a dokonce je ostatním nutit. Osobní iniciativy a entuziasmus jsou potlačovány, lidem se již nevyplatí inovovat a jít kupředu, protože administrativní překážky jsou příliš velké. Státní moloch nad námi zvítězil a nám zase nezbude, než pouze tiše protestovat ve svých myslích, stát se protistátními živly, nepřáteli lidu a vůbec,  kontrarevolucionáři.  

Na nějaké novodobé charty nemám náladu a taky netoužím po politických funkcích, ale někdo snad náladu má a po těch funkcích touží.  Teď je příležitost, jelikož se zdá, že bitva se socialismem je prohraná.

Rád bych zase v rozhlase slyšel zprávu o meteorologické situaci a stavu vody na českých tocích. Měl bych jistotu, že alespoň něco z těch zpráv je pravda.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | sobota 15.4.2017 21:46 | karma článku: 28,94 | přečteno: 1459x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20

Jaromír Hlubek

Tento web je poněkud divný

31.5.2018 v 19:50 | Karma: 33,28

Jaromír Hlubek

Blog, který není vůbec o ničem

16.12.2017 v 19:19 | Karma: 21,91

Jaromír Hlubek

EU, první a druhá kategorie.

15.12.2017 v 12:57 | Karma: 34,30

Jaromír Hlubek

EU není velmoc

13.12.2017 v 18:28 | Karma: 38,98

Jaromír Hlubek

Předvolební debata – školství

10.10.2017 v 18:35 | Karma: 18,68
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik