Výška, tlak, teplota, rosný bod.

15. 04. 2017 21:46:44
A pak následovala řada čísel, které rozuměli jen odborníci z oboru. Jedno je však tomuto hlášení nutno přiznat. Byla to nezpochybnitelná pravda. Podobně se chovalo i hlášení o stavu vody na českých tocích. Byly to nudné zprávy,

já jsem je poslouchal rád.

Dnes je problém rozlišit, co je pravda a co je lež. Proto jsme zřídili úřad, který se nesmí jmenovat Ministerstvo pravdy, ale zase musí mít lživý název, Úřad pro potírání hybridních hrozeb. Hlavně z Ruska, jako by „hybridní hrozby“ nehrozily i z jiných částí světa. Mohu dodat dostatek příkladů „hybridních hrozeb“ z různých částí světa. Nejvíc jich ale vychází z Evropské komise obsazené novokomunisty.

Bydlíš v Texasu nebo v Arkansasu, na farmě, hospodaříš sám a sám jsi zodpovědný za svůj život i život svých potomků a najednou ti přijde e mail. Ahoj, tady je Ivan Ivanovič a doporučuji Ti volit v prezidentských volbách Donalda Trumpa. Takto prezentují novokomunisté hybridní hrozby ze strany Ruska. Stejný mail bych mohl poslat i já a velmi pochybuji, že dotčený Jack nebo Kenn by na něj pozitivně reagovali a místo Hillary by zvolili Donalda. Je to naprostý nesmysl.

Tyto úřady jsou zřízeny pro potlačování pravdy, která je nepohodlná, pro eliminaci vyjádření svobodného názoru, pro vydávání lži za pravdu. Je to skrytý komunistický systém, který se snaží převléknout za demokratický a svobodný. Tomuto systému teče do bot, cítí svůj konec a proto kope na všechny strany. Milión hybridních lží nemůže zabránit pádu tohoto systému, který je skutečně postavený na lžích. Marmeláda může být jen z pomerančů, multikulturní socialismus je přínosný pro důchodový systém, ženy a muži jsou stejní a není mezi nimi rozdílu, Islám je náboženství míru, ilegální vetřelec je válečný uprchlík, legálně držené zbraně jsou příčinou terorismu, zločinec zasluhuje humanitárního jednání, bezpohlavní jedinci mohou mít děti, podržet ženě dveře je urážka, nejhorší plyny jsou oxid uhličitý a oxidy dusíku, stále je tam ten oxid, takže ve skutečnosti je nejhorší kyslík, našlo by se mnoho dalších příkladů.

Ve starém Římě si taky myslili, že už objevili vše, že mohou usnout na vavřínech a oddávat se nerušenému pohodlí a nestarat se o svou budoucnost. My jdeme neochvějně v jejich stopách, tak jsme zpychli, že jsme přestali mít starost o běžný život a začali vymýšlet naprosté nesmysly a dokonce je ostatním nutit. Osobní iniciativy a entuziasmus jsou potlačovány, lidem se již nevyplatí inovovat a jít kupředu, protože administrativní překážky jsou příliš velké. Státní moloch nad námi zvítězil a nám zase nezbude, než pouze tiše protestovat ve svých myslích, stát se protistátními živly, nepřáteli lidu a vůbec, kontrarevolucionáři.

Na nějaké novodobé charty nemám náladu a taky netoužím po politických funkcích, ale někdo snad náladu má a po těch funkcích touží. Teď je příležitost, jelikož se zdá, že bitva se socialismem je prohraná.

Rád bych zase v rozhlase slyšel zprávu o meteorologické situaci a stavu vody na českých tocích. Měl bych jistotu, že alespoň něco z těch zpráv je pravda.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | sobota 15.4.2017 21:46 | karma článku: 28.81 | přečteno: 1453x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 27.02 | Přečteno: 303 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 24.33 | Přečteno: 1179 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.62 | Přečteno: 232 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.62 | Přečteno: 177 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.83 | Přečteno: 243 | Diskuse
Počet článků 271 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1247

Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...