Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sockomunismus v současné praxi

Obermenschen a Untermenschen, tak se opět dělí obyvatelstvo. V Hitlerovském národním socialismu to byli na jedné straně etnicky čistí Árijci a členové NSDAP, na druhé straně etnicky nečistí, zejména Židé a odpůrci systému,

hlavně demokraticky smýšlející. V Leninském komunismu to byli na jedné straně dělnické a rolnické kádry a bolševici, na druhé straně buržoazie, kulaci a demokraticky smýšlející. Obě tyto totalitní ideologie začínaly líbivými hesly o spravedlnosti, vypořádání se s nepřátelskými živly, škůdci národa a utlačovateli. Výsledky jejich působení není nutno zdůrazňovat, každý je zná. O to víc zarážející je, že současné EU garnitury a většina vlád, tu naši nevýjimaje, pokračuje v podobném duchu. Historické zkušenosti jako by vůbec neexistovaly. „Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“, tak zní známý citát Hérakleita, takže z venku se současná ideologie politické korektnosti, multikulturalismu, genderismu, bezpečnosti za každou cenu, protěžování všeho nepřirozeného a cizího jeví jinak. Zevnitř, což se pozná podle skutků, ne podle proklamací, je úplně stejná. Zase jsou tady silné tlaky vytvořit lepšího člověka, a když nebude chtít, tak jej přinutíme být „lepším“. Člověka slepě podléhajícího hlavní ideologii, člověka beztvarého, lehce manipulovatelného, závislého na státní mašinéri, člověka neschopného mít vlastní názor a možnost postarat se sám o sebe bez „berličky“ státu. Zase jsou snahy lidi škatulkovat na uvědomělé a oportunisty, přidávat nespokojencům hanlivé přídomky a podsouvat jim názory, které nemají, potlačovat jedince, kteří prosazují pouze svobodu a demokracii. Ze sdělovacích prostředků již neuslyšíte spektrum informací a názorů, uslyšíte jen jeden názor, jen ten „správný“, vše je ideologicky podbarveno, aby každý občan věděl, co si má myslit. Sklony k cenzuře a odseparování „závadných“ myšlenek a názorů v médiích, včetně internetu, mají kořeny v totalitních snahách o ovládnutí populace. Systém všeobecné šikany, neomezených regulací, restrikcí a potlačování ZÁKLADNÍCH svobod si v ničem nezadá s výše zmíněnými totalitami. Zase máme „Obermenschen“ , tentokrát to jsou ideoví soudruzi, levicoví „aktivisté“ všeho druhu, příjemci neoprávněných  a škodlivých dotací, „menšiny“ všeho druhu, odsouzení pachatelé násilných, trestných činů, ignoranti soudních rozhodnutí, dlužníci, ilegální nájezdníci s násilnými sklony, paraziticky žijící jedinci a vůbec všichni „služebníci“ státu. Na druhé straně jsou „Untermenschen“. lidé produkující hodnoty, ze kterých nabubřelý stát žije, takže zaměstnanci, kromě státních, podnikatelé, živnostníci, zákonů dbali, nezadlužení, zodpovědní občané a ideologičtí odpůrci, takže na poslední příčce je pracující, domorodý muž, živící sebe a svou rodinu, platící všemožné daně, nezávislý na státu, ctící dobré mravy a kritizující současný politický trend. Pokud si občané nejsou rovni, před zákonem a ve svých právech a povinnostech, věští, takové rozdělení, katastrofu.

 Inspirací pro tento článek je urputná snaha vlády prosadit takzvaný „Protikuřácký zákon“ Již jeho název je lež a systém, předkládat stále totéž a hlasovat stále dokola, pokud nedojde ke schválení, nemá s demokracií nic společného. Demokratický Parlament by nikdy neodhlasoval, aby se takový návrh dostal opět na program. Takzvaný "protikuřácký" zákon vůbec není protikuřácký, je zaměřen vyloženě proti dalšímu ze základních lidských práv. Je zaměřen proti přirozenému právu vlastnit majetek a svobodně s ním nakládat. Pokud by byl protikuřácký, zakázal by kouření všeobecně, zakázal by prodej i konzumaci tabákových výrobků. To je protikuřácké. Pokud chce socialistická vláda zakázat někde kouření, což je pouhá regulace, musí být vlastníkem konkrétního objektu nebo restauračního zařízení, jako kdysi byly RaJ. Tam si může zakazovat a nařizovat co chce, je totiž majitelem. V demokratické společnosti, která ctí základní lidská práva, nelze nařizovat vlastníkům, jak má jejich podnik vypadat, co se tam smí a co se tam nesmí dělat. Vlastníci těchto podniků mají plné právo se svým podnikem nakládat, jak se jim zlíbí. Pokud chce zkrachovat, což je jeho právo, klidně může vyhlásit  zaplivanou knajpu jako nekuřáckou nebo jídelnu, kde chodí děti, jako kuřáckou. Takzvaný "protikuřácký" zákon, jak je nám obyčejným občanům prezentován, vůbec neobsahuje starost o zdraví obyvatelstva, jak se nám snaží namluvit soudruh Němeček, je jen dalším z řady zákonů obsahujících pouhou restrikci soukromého sektoru, znevýhodnění jedněch vůči druhým a naopak a je jen dalším pokusem o odebrání další svobody, jejíž nevelkou část jsme získali po 89. Tendence spějí k odebrání všech svobod.

V diskusích k tomuto tématu se řeší podřadnosti, jako kdo chce a kdo nechce chodit, či nechodit do hospody, jestli tam musí nebo nemusí chodit, co tam musí nebo nemusí dělat. Hospody jsou různé, zaplivané čtverky, obyčejné knajpy s utopenci a tlačenkou, restaurace kde podávají meníčka, restaurace s velkým výběrem jídel po celý den pyšnící se názvem grand, minibary, hudební bary, hate free kavárny, gay bary, sportovní bary, irské puby, erotické, exkluzivní kluby a nevěstince s občerstvením, čajovny, kavárny, bufety, vinárny. Určitě jsem na některé zapomněl. Abych nepopudil, vezmu to podle sebe a myslím, že až tak daleko od průměru nebudu. Běžně, když chci jít se sousedem na pivo, jdeme do obyčejné hospody s tlačenkou, protože tam je nejlepší pivo, kouří se tam. Když vezmu vnuky a vnučky na večeři, jdeme do dobré restaurace a vzhledem k tomu, že jdu s dětmi, zvolím nekuřáckou. Sem tam zajdu do hudebního baru, protože tam hrají kamarádi, v některých se kouří, v jiných ne. Nikdy bych nešel do podniku, který je mi něčím nepříjemný, takže nikdy nepůjdu do gay baru, hate free kavárny nebo bo…eh nevěstince. Každý má nějaké priority. Mou prioritou není chodit tam, kde se mi nelíbí a nutit ostatní, aby to tam udělali tak, aby se mi tam líbilo. Tam kde se mi nelíbí, prostě nechodím, jelikož mám možností chodit tam, kde se mi líbí. A tak by to mělo i zůstat.

Zaznívají i názory, že pro zákaz jsou jen neomarxisté, Jistěže jsou, je to jejich idea, ale pro jsou mnohdy i běžní lidé, kteří nedokážou odhalit pokrytectví vlivných zaobalené do líbivých frází všeobecného zdraví, všeobecné bezpečnosti, všeobecné humanity, všeobecné solidarity atd., přičemž ve skutečnosti jde jen o jedno, ovládnout masy, dát jim vějičku, za kterou bezhlavě běží, aniž by si uvědomili, že vbíhají do pasti sestavené z totalitních segmentů, ze které není úniku.

Příznivec a volič Svobodných - Jaromír Hlubek

Autor: Jaromír Hlubek | pondělí 30.5.2016 11:12 | karma článku: 31,66 | přečteno: 945x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

Dnes ve 12:30 jsem udělal zjevně hloupou chybu, přičemž jsem napsal nevinný článeček o podivných pradivných praktiách Penny. Zde je celý jeho přetisk

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0 | Přečteno: 142x | Diskuse| Osobní

Jaromír Hlubek

Řetězec Penny nemá ani trochu rozumu.

V minulém týdnu přestavěli všechny, nevím, možná, všechny, ale naši prodejnu předělali v „Minotaurovo bludiště“.

13.3.2019 v 11:30 | Karma: 4,35 | Přečteno: 110x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

11. září 2001 byl obyčejný den

Před sedmnácti léty nikdo netušil, co se stane. Vůbec nic si z toho dne nepamatuji, nevím co se dělo v práci, ale vím jedno, při cestě domů z práce jsem v autorádiu slyšel napřed nevinnou zprávu: „ Do světového obchodního centra

11.9.2018 v 18:27 | Karma: 20,70 | Přečteno: 693x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

Tento příspěvek neměl být nikdy napsán, pokud jsme opravdová demokracie. Jen zkopíruji co jsem obdržel ke svému nevinnému článečku.

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58 | Přečteno: 290x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

Slovo údajně používám záměrně, jelikož je velmi oblíbeným u našich novinářů. Napsat holý fakt a silně si za ním stát a hájit jej, bez politického pokřivení , je nebezpečné i pro novináře.

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20 | Přečteno: 473x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik